2a divisió FEF

Superats en tots els aspectes

2a divisió B. El Llagostera perd amb claredat al camp del Vila-real B en un partit en què no va tenir cap possibilitat des de l’inici, ja que el filial groguet va monopolitzar el joc

vila-real b 4 llagostera 1

VILA-REAL B:Fuoli; Andrei, Pepe Castaño, Carlos Blanco, Migue; Ivan Martín, Ramiro (Collado, 59’), Lozano, Baena; Espiau i Mújica (Ahn, 72’).LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Diego, Crespo (Kuku, 46’); David García (Yeray, 46’), Magallán; Nahuel, Gil (Dieste, 67’), Maynau; i Sascha.GOLS:1-0 (17’) Espiau. 2-0 (29’) Espiau 3-0 (58’) Mújica. 3-1 (60’) Magallán, de penal. 4-1 (73’) Collado.ÀRBITRE:Pérez Hernández.T.G.:al local Baena; i als visitants Diego, Magallán i Sascha.PÚBLIC:uns 500 espectadors al Miniestadi.

El canvi de mes no ha fet canviar les coses al Llagostera perquè si el gener no va ser bo –els gironins van empatar tres partits i en van perdre un altre– el febrer comença encara pitjor. I és que els blau-i-vermells van fer un dels partits més fluixos de la temporada al camp d’un Vila-real B (4-1) que pràcticament va enllestir la feina en una primera mitja hora, però és que els locals van superar els llagosterencs en tots els aspectes.

Des del xiulet inicial va quedar clar que el control del partit seria dels locals, que van tenir possessions llargues afavorits per un Llagostera que no pressionava gaire amunt. El guió ja era el que segurament més interessava als gironins, conscients que per qualitat no podien jugar de tu a tu contra el filial groguet. Ara bé, el Vila-real B no només va dominar per qualitat. Tàcticament els locals van desmuntar la defensa dels d’Oriol Alsina, fent molt de mal especialment per la banda esquerra, per on Migue, arribant des del lateral, va ser un autèntic corcó. I per si no n’hi havia prou, el Vila-real B va estar molt més intens que el Llagostera. De fet els gironins no van poder fer pràcticament res en atac, i és que si buscaven el cap de Sascha la segona jugada sempre era per a un groguet, i si intentaven sortir jugant la pilota no els durava ni quatre passades per la pressió dels locals.

Amb un escenari tan advers el partit no va tardar a posar-se gairebé impossible per al Llagostera. En el minut 11 Espiau va rematar de cap una centrada de Migue però sis minuts després, en una jugada calcada, no va perdonar amb una gran rematada creuada que va significar l’1-0. Els minuts següents van ser una allau d’ocasions dels locals fins que el mateix Espiau va fer el 2-0 rematant de volea al segon pal una centrada de Lozano (29’). Amb un avantatge clar els locals van reduir una marxa fins al descans i Sascha va tenir la primera ocasió amb una volea desviada per poc.

Si el Llagostera volia reaccionar havia de canviar el xip després del descans, però el filial groguet no li ho va permetre. El domini local va continuar i en un córner Mújica va sentenciar el partit amb el 3-0 desviant un primer xut de Blanco (58’). El 3-1 va arribar just després, amb un penal sobre Maynau que va transformar Magallán, però va ser un miratge, i és que en cap moment va semblar que el Llagostera podria capgirar la situació. De fet, en el 66’, el Vila-real B va tenir una triple ocasió molt clara amb dos pals inclosos i ja en el 73’, culminant un contraatac, Collado va fer el 4-1 i va deixar en el marcador una diferència àmplia i absolutament merescuda.

Avui no hem estat bé en els nostres punts forts. Ho hem d’analitzar bé i corregir-ho
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
El Vila-real B és millor que nosaltres i no ha perdonat en la primera part, però no m’ha agradat que hàgim perdut els duels individuals