2a divisió FEF

No poden esperar més

2a divisió B. El Llagostera rep el filial del Llevant (12 h) conscient que, després de sis jornades sense guanyar, la victòria és més necessària que mai

Amb un balanç de només tres punts dels últims 18 en joc, el Llagostera necessita canviar la dinàmica com abans millor, perquè si espera gaire es veurà immers en una lluita en què ningú es vol veure, la d’evitar la zona de descens. I és que, ara que el marge encara és gran, de vuit punts, guanyar aquest migdia l’Atlètic Llevant al municipal suposaria un pas endavant molt ferm. “Com més aviat guanyem millor i com més distància tinguem amb el descens també, però que tinguem grans equips per sota vol dir que estem fent les coses bé”, comenta el tècnic Oriol Alsina, que per sobre de tot vol veure una imatge diferent de la que va oferir el seu equip contra el Vila-real B (4-0): “Sabem que si competim tots al màxim tenim moltes possibilitats de sumar però no ens serveix fer només una part bona perquè els partits són molt llargs.”

El repte del Llagostera no és només trencar la mala ratxa de resultats, i és que una vegada més visita el municipal un filial. Un nou equip ple de joventut i talent que xocarà amb la intensitat que hi volen posar els llagosterencs, que busquen la fórmula per treure aquests partits endavant. I és que de moment el balanç dels gironins contra els equips filials és nefast, amb només tres punts –sense cap victòria– en vuit partits. A més, el filial granota només ha perdut un dels últims set partits. “Partim de la base que contra els filials no estem traient bons resultats i ells estan en dinàmica ascendent. Allà vam merèixer més però és un equip amb bones individualitats i alternatives per adaptar-se al nostre camp. Haurem de vigilar les arribades de segona línia i mirar de no deixar espais”, analitza el tècnic llagosterenc.

La gran arma del Llagostera per sumar la primera victòria de l’any és la força del municipal, on no perd en lliga des de l’octubre. “A casa ens sentim forts i venim de no guanyar algun partit que mereixíem, així que esperem que arribi ja la victòria. Fa molts minuts que com a locals no anem per darrere en el marcador i hem de continuar així”, diu Alsina.

7 Partits guanyats 8

9 Partits empatats 5

7 Partits perduts 10

23 Gols a favor 23

25 Gols en contra 28

LA PRÈVIA

És un equip amb bones individualitats i alternatives per adaptar-se al nostre camp. Haurem de vigilar els espais i la segona línia
Com més aviat guanyem millor, però que seguim tenint marge amb grans equips diu molt
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)