2a divisió FEF

El punt més dolç de tots

2a divisió B. El Llagostera aconsegueix empatar al camp d’un bon Sabadell, el líder, gràcies a un penal aturat per Marcos en la primera part i a un gol de Gil poc després d’encaixar l’1-0

sabadell 1 llagostera 1

SABADELL:Ian Mackay; Pascual, Pajarero, Grego, Óscar Rubio; Ángel, Boniquet; Manu Lanza, Aaron Rey, Néstor Querol (Boris Garrós, 27’); i Edgar Hernández.LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Lucas, Diego, Maynau; David García, Magallán; Cortés, Gil Muntadas, Nahuel (Nahuel, 76’); i Kuku (Dieste, 85’).GOLS:1-0 (64’) Boris Garrós. 1-1 (72’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:al local Boniquet; i als visitants David García i Lucas.PÚBLIC:4.028 espectadors a l’estadi de la Nova Creu Alta.

La victòria, la primera del 2020, encara no arriba, però el punt que va aconseguir ahir el Llagostera té pràcticament el mateix valor, ja que empatar al camp del líder sempre és un bon negoci. I encara més tal com va anar el partit, perquè el Sabadell va anar sotmetent els d’Oriol Alsina amb el pas dels minuts fins que es va avançar, però la reacció dels blau-i-vermells va ser excel·lent i Gil la va materialitzar amb l’empat.

El plantejament inicial del Llagostera va ser atrevit i valent. Però sobretot, i el que és més important, efectiu. En els primers minuts els d’Oriol Alsina van exercir una pressió alta que va posar en dificultats el conjunt vallesà perquè no era capaç de trobar espais per avançar metres. De fet, a banda de dos xuts llunyans de Boniquet, un desviat i l’altre a les mans de Marcos, el Sabadell no va generar perill en la primera mitja hora de partit. El Llagostera tampoc va disposar de gaires ocasions, però sí que semblava més còmode sobre el terreny de joc. El perill es va resumir en un xut de falta desviat de Cortés i una segona ocasió de Nahuel en què va faltar inspiració als blaugrana, ja que, després d’una recuperació a l’àrea rival, Kuku la va cedir amb poca precisió a l’extrem, que es va precipitar xutant de primeres al cos del defensa.

El líder mana però no mata

A partir de la mitja hora, però, el Sabadell va començar a demostrar per què és el líder. Els vallesans es van treure el nerviosisme de sobre i van obligar el Llagostera a tirar enrere les seves línies. De fet, si no es va avançar abans del descans va ser per ben poc, perquè en el 34’ David García va cometre un penal sobre Edgar Hernández que el mateix davanter va executar però Marcos va aturar. I, deu minuts després, va ser Manu Lanza qui ho va provar amb un xutàs des de lluny que va tocar primer el travesser i després, el pal.

En la segona part, tot i un xut de Gil a les mans de Mackay, el guió va continuar igual i el domini del Sabadell va acabar trobant el premi en el minut 64, quan Boris Garrós va obrir la llauna finalitzant una passada de la mort de Pascual. Semblava definitiu per com anava el partit, però el Llagostera no es va rendir i va trobar una connexió entre Magallán i Gil, els dos amb més talent, que el segon va culminar amb una acció brillant per posar l’1-1 definitiu en el marcador, ja que els d’Oriol Alsina van saber patir en els últims minuts tot i dues bones ocasions d’Edgar i Boris per assegurar un punt que pot donar ales al Llagostera.

Estic molt content. Hem estat solidaris i hem treballat molt, i un cop més hem sumat tot i tenir el marcador en contra
El que sobretot vols és no perdre, i amb aquest punt quedem en una situació tranquil·la