2a divisió FEF

L’Olot no s’atura, s’imposa al Badalona (2-0) i continua somiant

2a divisió B. Els de Raúl Garrido guanyen amb dianes de Salinas i Chabboura, encadenen 9 partits sense perdre, segellen la permanència i continuen mirant cap a dalt

L’Olot està intractable. Aquesta tarda al municipal el conjunt orientat per Raúl Garrido s’ha imposat al Badalona (2-0), per ampliar la ratxa sense perdre a nou partits –cinc victòries i quatre empats–, tancar la permanència i mantenir intactes les seves opcions d’arribar al play-off d’ascens a segona divisió A.

Els de la Garrotxa s’han imposat amb solvència a un conjunt badaloní que ocupa llocs de descens, amb dianes de Salinas i Chabboura, una a cada part. La de Salinas ha arribat al tram final d’un primer temps en què no havia passat gran cosa i en què l’oportunitat més clara ha estat pel Badalona, que ha disposat d’una triple ocasió amb travesser inclòs que no ha pogut materialitzar.

L’Olot però ha estat qui ha colpejat primer, a la sortida d’un córner centrat per Eloi, pentinat per Alan Baro al segon pal i rematat per Salinas a plaer per avançar als locals (43’).

I després d’un segon temps marcat per l’expulsió del visitant Pelón al minut 56, ha estat Chabboura qui ha decidit l’enfrontament. L’atacant que minuts abans havia rellevat a Salinas, el primer golejador, ha aprofitat (87’), una passada a l’espai de Pedro Del Campo per batre a Morales per sota de les cames. El partit però hagués pogut tenir un final de més patiment per a l’Olot, que a tocar del minut 90 s’ha trobat amb un penal en contra. Chema Moreno, encarregat de xutar una pena màxima que hagués ficat en el matx als visitants, l’ha enviat a fora. Nou triomf doncs per als olotins, que continuen somiant.