2a divisió FEF

Aquesta és imperdonable

2a divisió B. El Llagostera, superat en gairebé tot al camp del Barça B, capgira l’1-0 inicial però deixa escapar els tres punts en els minuts finals

barça b 3 llagostera 2

BARÇA B:Iñaki Peña; Guillem Jaime, Chumi, Cuenca, Akieme; Jandro (Ilaix, 66’), Riqui Puig, Monchu; Collado, Peque (Reis, 93’) i Rey Manaj (Nils, 83’).LLAGOSTERA:Marcos; Crespo, Aimar (Kuku, 87’), Diego, Maynau; David garcía, Magallán; Cortés, Gil, Nahuel (Eric, 85’); i Dieste (Sascha, 79’).GOLS:1-0 (3’) Monchu. 1-1 (66’) Cortés, de penal. 1-2 (74’) Magallán. 2-2 (82’) Cuenca. 3-2 (87’) Ilaix.ÀRBITRE:Patiño Álvarez.T.G.:als locals Manaj, Collado, Chumi i Ilaix; i als visitants Magallán, Aimar i David García.PÚBLIC:3.039 espectadors.

Hi ha derrotes que no es poden permetre i quan en el minut 80 vas guanyant és un d’aquests casos. I és que sigui el que sigui el que s’hagi viscut en el partit fins llavors quan només queden l’últim sospir has d’aguantar com sigui. El Llagostera, però, no ho va saber fer al camp del barça B, i és que després de capgirar l’1-0 inicial va tenir la victòria a tocar en els últims minuts però es va quedar amb les mans buides perquè el filial blaugrana va colpejar dues vegades fins a establir el 3-2 definitiu. Perdre al Johan Cruyff és un resultat previsible i si es fa donant la cara, com va fer el Llagostera, poc es pot dir. Però deixar-se remuntar per un filial per culpa de dues errades de marcatge és imperdonable.

El cert és que el guió del partit ja no era perquè el Llagostera guanyés el partit. La victòria, de fet, hauria estat poc menys que un miracle. I és que la primera part va ser un bany del Barça B. No per demèrit del Llagostera, segurament, sinó perquè els locals van ensenyar totes les seves armes. Totes menys el gol, perquè no en tenen. Per sort, perquè sinó la primera part podria haver acabat amb golejada. L’única ocasió que va entrar va ser la primera, quan Riqui Puig va sacar ràpid una falta agafant despistada la defensa gironina –una altre errada que ha de fer reflexionar– i Akieme va centrar al cor de l’àrea on Monchu, de cap, va fer l’1-0 (3’). A partir de llavors el Barça B es va agradar. Monchu, Riqui Puig i Collado van fer una mitja hora brillant, però no van trobar el gol, sovint perquè a l’hora de definir ho volien fer massa maco.

Dues remuntades

Amb l’allau de joc del Barça B el Llagostera pràcticament es va haver de resignar. Que els minuts passessin i el 0-1 continués era la millor notícia. Ara bé, si una cosa tenen els gironins és que si els arriba el moment, l’aprofiten. I així va ser. No ho van aconseguir just abans del descans, quan Gil es va quedar sol davant del porter i va perdonar, però si en la segona part. Del que podia haver estat un quatre o cinc a zero, a anar guanyant. L’empat va arribar en un penal per una agafada de Chumi a Diego que Cortés va transformar (66’) i poc després Magallán va firmar un golàs culminant una bona jugada col·lctiva, una de les poques de tot el partit (74’).

Amb l’1-2 el Llagostera havia de tirar de veterania i matar el partit. Que ja no es jugués a res. Però no ho va saber fer. De fet, va pecar de tou. I és que en un córner Cuenca va rematar sol per marcar el 2-2 en el 82’ i cinc minuts després Ilaix va rematar sol de volea una centrada des de la dreta per firmar el 3-2 definitiu i deixar el Llagostera amb un pam de nas.

MAL INICI

Amb més pólvora a dalt el Barça B podria haver golejat en la primera part
No hem tingut l’ofici suficient per mantenir l’1-2. Ens ha faltat experiència i això no pot ser
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Hem estat superiors en tot però no hem matat el partit i no se’ns ha escapat per poc