Girona

El cop de mà de Pere Pons

Girona. El futbolista de l’Alavés cedeix bicicletes del seu gimnàs perquè els jugadors blanc-i-vermells puguin treballar des de casa

Pere Pons, que l’estiu passat va tancar tota una vida al Girona per anar-se’n a l’Alavés, ha tingut un gest molt benvingut envers el club blanc-i-vermell. El jugador de Sant Martí Vell ha cedit bicicletes que té al gimnàs que va obrir a Celrà perquè els futbolistes del Girona puguin fer des de casa l’activitat diària que els programa el cos tècnic per mantenir la forma durant el confinament.

El Girona va fer l’últim entrenament de grup a La Vinya el divendres 13 de març. Inicialment, els jugadors estaven citats per tornar-hi el dimarts 17, però ja va quedar tot aturat arran de la declaració de l’estat d’alarma. Amb un pla de treball preparat pel cos tècnic, els jugadors es van repartir les bicicletes que hi havia al gimnàs de La Vinya. El problema és que no hi havia prou aparells per a tots els futbolistes. La solució va arribar a partir del contacte amb Pere Pons, que es va oferir a cedir bicicletes per facilitar la feina als seus excompanys. Diversos jugadors del Girona han agraït el detall al migcampista de l’Alavés. Pere Pons va inaugurar, l’agost del 2018, el gimnàs La Llera, a Celrà, juntament amb un altre soci.

DE GRAN AJUDA

Els futbolistes es van endur els aparells de La Vinya, però no n’hi havia per a tots
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)