2a divisió A

El Fuenlabrada cancel·la el retorn a l’activitat

2a divisió A. El club madrileny tenia previst fer controls de pes als jugadors a l’estadi però el CSD li ho ha desaconsellat

El Fuenlabrada, un dels rivals del Girona a segona divisió A, tenia previst avui reprendre l’activitat. El club madrileny havia citat els jugadors a l’estadi per sotmetre’ls a controls de pes i grassa. Estaven citats per torns, de manera individual. Finalment, però, el club ha decidit suspendre els controls, després d’haver rebut una comunicació per part del Consejo Superior de Deportes (CSD) que li ho desaconsellava, perquè el decret no permet l’obertura al públic d’instal·lacions esportives. “El Fuenlabrada vol aclarir que en cap cas ha obert al públic les seves instal·lacions esportives i que ha complert amb el decret. Tot i això, per consideració institucional i per aclarir amb totes les garanties, s’han suspès de manera provisional els controls previstos”, ha explicat el club en un comunicat. La marxa enrere ha arribat després que alguns jugadors ja haguessin assistit a l’estadi Fernando Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)