Girona

El Girona pacta una rebaixa salarial

2a divisió A. El club descarta l’ERTO i els jugadors accepten rebaixar-se el sou un 3% si es juga a porta tancada i un 15% si no es reprèn la competició

El Girona, després de plantejar tots els escenaris possibles per fer front a la crisi provocada pel coronavirus, ha descartat presentar un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i ha pactat una rebaixa salarial. Els jugadors han acceptat un acord de reducció del seu salari anual. La rebaixa serà d’un 15% si no es pot reprendre la competició, i d’un 3% si s’acaba a porta tancada. A aquest acord, s’hi han afegit el cos tècnic i la direcció del club. El Girona agraeix el “gest de responsabilitat i compromís” de la plantilla en el comunicat en què explica la mesura. A més, el Girona ha proposat a tots els treballadors de sumar-se a aquesta acció amb una rebaixa voluntària del 3% del seu salari anual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)