2a divisió A

Fali (Cadis) no pensa jugar

2a divisió A. L’exjugador del Barça B i el Nàstic es nega a sotmetre’s als tests i diu que no pensa cobrar del seu club, líder de la categoria

Rafael Jiménez Jarque, Fali continua ferm en la seva decisió de no reprendre l’activitat amb el seu equip, el Cadis, líder de segona A i amb molt terreny guanyat en les seves aspiracions de pujar a primera. Fali, que ja s’havia mostrat molt crític amb la possibilitat de reprendre els entrenaments en plena pandèmia, ha mantingut el seu discurs i no s’ha presentat a fer-se els tests de la Covid-19, que el Cadis tenia programats ahir. “Soc un jugador de principis i no penso jugar a futbol. Jo deixo el futbol. Tornaré quan hi hagi una vacuna. Vinc d’una família humil i, si he de menjar pa amb oli, ho faré”, ha explicat al programa El Partidazo de la cadena Cope. Assegura que no pensa cobrar: “Si el Cadis m’ingressa un euro, el tornaré”. L’exjugador del Barça B i el Nàstic assegura que els seus companys respecten la seva decisió. “Vull ajudar-los però la por no em deixa.” I afegeix: “Molts jugadors m’han dit que pensen com jo però jugaran”. En tot el futbol professional espanyol, no ha transcendit cap més cas de jugador que s’hagi negat a sotmetre’s als tests.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)