2a divisió FEF

Pitu renova amb el Llagostera després d’un any en blanc per la lesió

2a divisió B. El migcampista, inactiu des de la promoció d’ascens contra el Portugalete, continuarà sent l’ànima del vestidor i també assumeix el càrrec de coordinador del futbol 7

Pitu Comadevall continuarà una temporada més al Llagostera després d’arribar a un acord amb el club per allargar el vincle. El migcampista complirà la seva novena campanya al club gironí després d’arribar-hi l’estiu del 2012 procedent de l’Hospitalet –només va tenir un parèntesi de pocs mesos per fer una aventura a la Índia–. A més, el saltenc de 36 anys agafarà pes dins del club, a fora del terreny de joc, i és que serà el nou coordinador del futbol 7.

Amb aquesta renovació Pitu podrà tornar a vestir-se de curt el curs que ve i defensant la samarreta blau-i-vermella del Llagostera, una cosa que no ha pogut fer aquest curs per culpa de la greu lesió al genoll que es va fer en l’anada de l’eliminatòria de campions contra el Portugalete que va acabar suposant l’ascens a segona B. Des de llavors el saltenc s’ha estat recuperant però no va arribar en les condicions òptimes per ser inscrit en el mercat d’hivern –el Llagostera hauria hagut de donar una baixa per fer-li lloc–, per això, aquest any no ha tingut fitxa del primer equip, tot i que dins del vestidor ha continuat exercint de capità. Ara, però, el procés de recuperació ja ha finalitzat i Pitu podrà començar la pretemporada del curs que ve amb normalitat tot i venir d’un any en blanc.

La de Pitu és la primera renovació que tanca el Llagostera per la temporada vinent, tot i que en els pròxims dies està previst que se’n puguin tancar oficialment altres que ja estan encarrilades, i és que, la idea d’Oriol Alsina és que continuï bona part de l’actual plantilla llagosterenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)