2a divisió FEF

L’arquitecte continua al capdavant

2a divisió B. Sergi Raset renova com a director esportiu de l’Olot i serà l’encarregat de dissenyar la plantilla per cinquè curs seguit

L’Olot va fer oficial la renovació del director esportiu Sergi Raset, que va arribar al club al final de la temporada 2015/16 i des d’aleshores ha estat l’encarregat de confeccionar una plantilla que ha anat polint amb els anys, donant importància sempre a mantenir el bloc amb l’handicap que representa la filosofia de tenir jugadors formats només a Catalunya o als Països Catalans. D’aquesta manera, l’arquitecte del projecte de proximitat del club garrotxí amplia el seu contracte per un curs més i encetarà la seva cinquena temporada als despatxos del club.

Des de la direcció esportiva, el de Sant Gregori és l’encarregat de confeccionar la plantilla i el cos tècnic del primer equip, i també de coordinar el futbol base i tota l’activitat esportiva de l’entitat. “Estic content de continuar en un lloc on em volen i em fan sentir a gust. M’identifico perfectament amb la manera de treballar del club i puc prendre les meves decisions. L’Olot té la idea de continuar creixent amb uns valors i una manera de fer concreta en la qual s’imposa un criteri i un ordre econòmic per sobre de tot. Som estrictes i ordenats”, va expressar el director esportiu.

Ara, Raset assumeix el repte de construir una plantilla per cinquena temporada consecutiva, una feina avançada perquè alguns jugadors ja han estat renovats automàticament, com Alan Baró. “Continuarem potenciant els jugadors de proximitat, futbolistes de la casa que s’identifiquin amb el projecte. Tinc il·lusió, tot i aquesta situació excepcional que estem vivint. Estic esperançat i amb les piles carregades per intentar fer una molt bona temporada en una categoria difícil i exigent com és la Segona B”, va indicar. El gran repte que li espera, això sí, serà el d’intentar mantenir el tècnic Raúl Garrido després dels bons resultats que ha aconseguit el valencià en els dos darrers anys i mig.

LES FRASES

Continuarem potenciant els jugadors de proximitat, futbolistes de la casa que s’identifiquin amb el projecte
Estic content de continuar on em volen. M’identifico amb la manera de treballar del club
Sergi Raset
DIRECTOR ESPORTIU DE L’OLOT
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)