2a divisió FEF

L’Olot anuncia la renovació d’Albert Blázquez

2a divisió B. El defensa de Besalú encadenarà la seva sisena temporada al club de la Garrotxa, que ja té assegurats també a Jordi Masó, Pol Ballesté i Alan Baró

L’Olot ha anunciat la renovació per una temporada més d’Albert Blázquez. El lateral reconvertit al central pel tècnic Raúl Garrido sumarà el seu cinquè curs a l’entitat garrotxina, a la qual va arribar l’estiu del 2015 procedent del Vila-real. El de Besalú és una peça indispensable per l’entrenador valencià, que des de l’eix defensiu aporta a l’equip sortida de pilota i criteri tàctic.

Enguany, Blázquez ha jugat onze partits de lliga (979 minuts) ja que per culpa d’una lesió muscular greu es va perdre gairebé tres mesos de competició. Albert Blázquez acumula 142 partits amb la samarreta vermella i sempre ha gaudit de la confiança dels tècnics que l’han dirigit: “Estic on vull estar, aquesta serà la meva sisena temporada i això ho diu tot. Estic molt content aquí i més des del moment que es va apostar per jugadors de la zona. Això ha enfortit molt el club i el vestidor i també es reflecteix dins del camp”, comenta el futbolista garrotxí.

El futbolista, de 28 anys, passa a la llista de futbolistes ja confirmats de cara a la temporada vinent amb Jordi Masó, amb contracte fins el 2022 i Pol Ballesté i Alan Baró, renovats automàticament per haver disputat el mínim de partits estipulats per contracte durant l’actual curs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)