3a divisió FEF

La Pobla de Mafumet renova la confiança en Albert Company

3a divisió. El tècnic encadenarà la seva segona temporada al capdavant del filial del Nàstic, que aquest curs ha acabat en vuitena posició de la classificació amb 45 punts

La Pobla de Mafumet ha anunciat la renovació de cara a la propera campanya del seu tècnic, Albert Company. El filial del Nàstic s’assegura la continuïtat de l’entrenador i la resta del cos tècnic a excepció del fisioterapeuta Josep Foguet, que serà substituït per Albert Samper.

Amb Company, la Pobla de Mafumet va començar un curs 2019/20 de manera excepcional encadenant sis victòries en les primeres sis jornades –l’equip no va perdre el primer partit fins a la jornada 12, al camp de l’Europa (3-0)–, però es va anar desinflant a mesura que passaven les jornades –només tres victòries més entre la derrota al Nou Sardenya i l’últim cap de setmana de competició que va deixar disputar la Covid-19.

Tot i la trajectòria descendent, el club tarragoní no ha dubtat a renovar la confiança en el seu tècnic després de quedar en vuitena posició a vuit punts del play-off en el moment de l’aturada i congelació de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)