2a divisió FEF

L’Olot perfila la davantera amb la renovació de Moha

2a divisió B. El de l’Armentera, que va arribar el passat gener i ha pogut fer dues dianes i una assistència en els 96 minuts que ha jugat, compartirà línia amb Xumetra, Salinas i la nova cara, Juan Delgado (Barakaldo)

A novetat per dia, en el cas de l’Olot, a renovació per dia. El conjunt de la Garrotxa ha anunciat la continuïtat de cara el curs 2020/21 del davanter Moha Chabboura. El de l’Armentera va arribar al club el passat gener procedent del Prat i en les poques estones que ha estat damunt del terreny de joc ha ofert unes prestacions brillants. Moha ha disputat un total de 96 minuts de joc repartits en cinc enfrontaments i ha fet dues dianes (contra la Nucía i el Badalona), a més de donar una assistència de gol a Kilian Grant en el duel disputat entre l’Olot i l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El futbolista de l’Alt Empordà va arribar sense fer soroll i sense la pressió d’haver de portar el pes de l’atac olotí i això li va anar de meravella per demostrar les seves qualitats i una adaptació immediata al sistema ideat pel tècnic Raúl Garrido. Amb un paper de revulsiu, Chabboura ha mostrat un bon repertori de desmarcades a l’esquena dels centrals, lluita i una entrega en la pressió vitals per obtenir bons resultats: “Ha estat fàcil posar-nos d’acord perquè tenia moltes ganes de renovar. Tinc molta il·lusió i moltíssimes ganes de començar, vull tornar a la normalitat i gaudir del dia a dia. Tinc moltes expectatives posades en aquesta temporada, tant a nivell col·lectiu com individual” ha dit Moha, que afegeix: “Com a davanter que sóc, sé que al final se’ns valora pels números i m’agradaria fer el màxim de gols possibles. Vull ajudar a l’equip en tot el que pugui, m’agradaria fer un bon any i poder demostrar que sóc un jugador vàlid per a la categoria”.

Amb la renovació oficial de Moha Chabboura, la davantera de l’Olot ja compta amb quatre components, el propi exjugador del Prat, el Formentera, el Llagostera o el Figueres, entre d’altres, els màxims golejadors de l’equip aquesta temporada amb set dianes, Álvaro Salinas i Jordi Xumetra, a més de Juan Delgado (Barakaldo), qui serà la primera nova cara anunciada de manera extraoficial pel mateix president de l’Olot, Joan Agustí.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)