2a divisió FEF

Barnils encadenarà el quart curs amb l’Olot

2a divisió B. El central i migcampista de Seva es vol treure l’espina d’aquesta temporada, en què per culpa d’una greu lesió només ha pogut jugar tres minuts del darrer partit contra el Badalona

L’Olot continua mantenint les bases sòlides del projecte que l’ha permès fer passos endavant i consolidar a l’equip a segona B i acaba d’anunciar la renovació de Roger Barnils.

El central i també migcampista de Seva encadenarà el seu quart curs amb el conjunt de la Garrotxa i intentarà treure’s l’espina de la present campanya. Barnils va patir una lesió greu el passat estiu als lligaments encreuats del genoll i amb la fitxa activada coincidint amb el mercat d’hivern, només ha pogut gaudir de tres minuts del darrer matx de lliga que la Covid-19 va deixar jugar, al municipal contra el Badalona.

El polivalent futbolista va arribar a l’Olot l’estiu del 2017 després de descendir a tercera amb el Prat. De seguida, Barnils va guanyar-se un lloc a l’equip i en l’última jornada del curs 2017/18 va aconseguir una diana en el temps de descompte, recordada encara pels aficionats volcànics, que va suposar l’empat davant l’Elx i el punt suficient per salvar l’equip i evitar jugar la promoció de permanència al bronze: “He viscut lesionat tot aquest any, això m’ha generat encara més il·lusió, més força i més ganes per tornar a sentir-me futbolista. Vull tornar a donar el nivell que havia ofert els anys anteriors, o fins i tot encara millor. Vull gaudir de l’Olot i amb l’Olot”, ha comentat Barnils.

Amb la renovació de l’osonenc, l’Olot ja ha renovat a deu jugadors –Blázquez, Xumetra, Salinas, Pedro, Carles Mas, Alan Baró, Pol Ballesté, Vivi, Moha i el propi Barnils–, a més de comptar amb Jordi Masó, amb contracte fins el 2022, i a l’espera de fer oficial el fitxatge de Juan Delgado, un davanter procedent del Barakaldo.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)