3a divisió FEF

Marc Medina també canvia el Peralada pel Figueres

3a divisió. Pocs dies després de fer-se oficial la incorporació de Pol Gómez procedent del conjunt xampanyer, la Unió fitxa pólvora amb Medina (20 partits i 8 gols el curs 2019/20)

El Figueres ha anunciat el fitxatge del davanter Marc Medina, que arriba després de militar aquesta campanya al Peralada. L’atacant de Platja d’Aro va arribar l’estiu passat al conjunt xampanyer procedent del Llagostera, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a segona B (27 partits i 4 gols).

En la present campanya, Medina ha jugat 20 partits acumulant 1.698 minuts i fent vuit dianes, tot i que no jugava des del 26 de gener contra el Santfeliuenc per culpa d’una lesió: “He vingut al Figueres per la il·lusió de competir i d’estar el més amunt possible. És un projecte engrescador i arriscat amb l’objectiu d’estar el més a proper de 2a B. Està quedant una plantilla bonica”, ha explicat el davanter, que afegeix: “Aportaré esforç i ambició. No soc un davanter que marqui 20 gols per temporada però puc fer que l’equip competeixi a cada partit”.

Amb l’arribada de Medina, que entre el curs 2014/15 i el 2017/18 va defensar l’escut del Palamós (35 gols), la Unió disposa ja d’una línia atacant competitiva amb el propi baixempordanès, a més de Pepu Soler i Iván Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)