Girona

Las Palmas es marca el dimecres com a límit per saber si hi haurà públic

Girona. El president encara no descarta que en el duel contra el Girona de dissabte hi puguin entrar els aficionats i avui ha presentat el protocol a seguir al govern de les Canàries

El president de Las Palmas Miguel Ángel Ramírez ha tornat a parlar avui als mitjans del club sobre la possibilitat que dissabte hi hagi públic en el partit contra el Girona. Ho ha fet una setmana després de sorprendre tothom assegurant que es podria entrar, però avui ja no ha estat tan contundent, i és que la negativa del CSD durant la setmana passada suposa un fre. “No ens ho vam inventar. Com s’ha vist el govern de les Canàries i la lliga ens donen suport i veuen amb bons ulls que es jugui amb públic, com han dit durant la setmana. Ara hem de veure si serà possible fer-ho aquest dissabte”, diu el president del club, que avui mateix ha presentat el protocol al govern de Canàries: “Entre avui o demà ens donaran una resposta i després l’enviarem a LaLiga perquè valorin si s’han de fer modificacions. Si té l’aprovació de totes les parts ens faltarà tenir la confirmació de sí podem jugar amb públic dissabte. Si aconseguim que ens diguin que sí com a màxim el dimecres tenim temps per activar-ho tot.”

Passi el que passi aquest dissabte Miguel Ángel Ramírez s’ha penjat una medalla, i és que creu que gràcies al pas que van fer hi haurà públic a les graderies més aviat del que es podia preveure. “Si no tenim el consentiment és una pena, però ja haurem avançat. El mateix CSD ja ha valorat que hi hagi públic quan tothom estigui a la fase 3, així que aquesta mateixa temporada podrem tenir públic quan fa unes setmanes es parlava del 2021”, diu Ramírez.

De totes maneres Miguel Ángel Ramírez no es rendeix, i aprofitant que les Canàries ja han passat a la fase 3

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)