2a divisió FEF

Aimar Moratalla escriurà el desè capítol amb el Llagostera

2a divisió B. El de Sant Antoni de Vilamajor renova el contracte i complirà la desena temporada al club, amb el que ha jugat a 3a, 2a B i 2a A aconseguint tres ascensos

En la història recent del Llagostera, que acumula tota l’etapa d’èxits del club, hi ha dos noms que brillen per sobre de tots. Són els de Pitu i Aimar i tots dos vestiran la samarreta del Llagostera el curs que ve, i és que Pitu va ser el primer que va renovar i Aimar ha allargat avui mateix el vincle amb el club gironí. Per al saltenc serà la novena temporada al club, mentre que Aimar viurà el desè curs com a jugador del Llagostera, una autèntica barbaritat.

El de Sant Antoni de Vilamajor, amb 33 anys, tornarà a ser una assegurança per Oriol Alsina a la defensa, com ha demostrat aquest curs. I és que tot i la gran competència que tenia al lateral dret, amb Crespo i Dalmau, Aimar ha estat de llarg el més utilitzat entre ells jugant un total de 1.467 minuts repartits en 17 partits, tots de titular, i oferint un gran rendiment.

A més, Aimar allargarà el seu currículum al club llagosterenc, amb el que podria arribar perfectament als 200 partits jugats. Al Llagostera hi va arribar a tercera divisió la temporada 2009/10 procedent del Banyoles i després de dos cursos va aconseguir l’ascens a segona B. A la categoria de bronze el vallesà va ser una peça important per consolidar l’equip i acabar aconseguint l’ascens la temporada 2013/14 a segona A. De fet, en la promoció d’ascens Aimar va ser titular en cinc dels sis partits. A la categoria. L’ascens li va obrir les portes a la LFP, on hi va jugar un total de 39 partits en els dos cursos que el Llagostera va estar a 2a A. Amb el descens, però, Aimar va deixar el Llagostera l’estiu del 2016. Va ser un fins aviat, i és que després de jugar al Cornellà, el Granollers i l’Europa Aimar va tornar a Llagostera l’estiu del 2018 quan els gironins havien descendit a 3a. Una vegada més, Aimar es va convertir en una peça clau perquè els llagosterencs puguessin pujar de nou a 2a B, on també ha complert l’objectiu de la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)