Girona

“Hem de començar bé per agafar la bona ratxa”

Girona. L’entrenador del Girona ha atès als mitjans de comunicació de forma telemàtica en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà dissabte contra Las Palmas (19.30 h, GOL)

El tècnic del Girona, Pep Lluís Martí, ha atès als mitjans de comunicació de forma telemàtica, com marquen els cànons i els protocols de seguretat i sanitat de la LFP. El balear ha repassat diversos aspectes en la prèvia de l’enfrontament que el seu equip tindrà el dissabte contra Las Palmas (19.30 h GOL).

Els primers partits

“Comença una lliga de zero, un campionat d’onze partits en què disposarem de 23 futbolistes a la banqueta i es podran fer cinc canvis. Hem d’iniciar bé la setmana per agafar la bona ratxa, si és així, ho notarem en la moral del grup”, ha comentat Pep Lluís Martí, que ha afegit: “Els primers partits són els més importants. A més, som l’únic equip que jugarà tres partits en set dies i els rivals sempre tindran un dia més de descans. És per això que l’aspecte anímic de guanyar el primer partit serà important”

El plantejament del rival

El tècnic del Girona no preveu un Las Palmas diferent pel que fa als plantejaments del d’abans de l’aturada per culpa de la pandèmia: “Quan s’han jugat més de 30 jornades els equips no crec que canviïn gaire. Hi haurà situacions noves com el fet de poder fer més canvis, però també ho hem treballat nosaltres. No espero un Las palmas diferent”.

Amb públic o sense?

Martí ha estat clar que prefereix jugar amb públic, però ha recordat els moments crítics que s’han viscut a l’hora de vaticinar el possible accés als estadis dels aficionats: “Per nosaltres, com a professionals i esportistes el millor és jugar amb públic. L’essència del futbol és donar espectacle a la gent, però la salut va per davant. Hem viscut moments difícils i s’ha de valorar tot, tan de bo sigui el més aviat possible”, ha recordat.

Jugadors tocats.

Sense entrar a valorar si podrà disposar de tots els jugadors amb problemes físics, Pep Lluís Martí ha admès que Granell i Zeballos arrosseguen molèsties i no ha confirmat la participació de cap dels dos jugadors. Les baixes que si ha assegurat són les de Samu Saiz i Brian Oliván, els dos sancionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)