2a divisió FEF

Kuku seguirà posant pólvora a l’atac del Llagostera

2a divisió B. El davanter renova per una temporada més amb el conjunt llagosterenc després d’un curs on ha assumit el paper de revulsiu en la majoria de partits i ha marcat 3 gols

El Llagostera continua sense haver tancat cap nova incorporació en aquest mercat però va avançant amb les renovacions. Si ahir va ser el torn d’Aimar avui li ha tocat a Kuku Kanteh, el davanter de 30 anys que la temporada que ve continuarà defensant la samarreta dels llagosterencs a segona B. El punta viurà doncs el seu segon curs al Llagostera després d’haver debutat aquest any en la categoria de bronze, i és que fins que Oriol Alsina el va fitxar l’estiu passat Kuku només havia jugat a tercera i a 1a catalana, categories en les que s’havia fet un fart de marcar gols els darrers anys. Aquesta temporada, amb els gironins, el davanter barceloní l’ha tancat amb només tres dianes però ha deixat molt bones sensacions en línies generals. Gairebé sempre Kuku ha hagut d’assumir el paper de revulsiu, i és que amb Sascha i Gil a davant li ha estat complicat fer-se un lloc en l’onze titular. Concretament, dels 23 partits en què ha participat l’atacant –un dels jugadors que més partits ha jugat– en només cinc ho ha fet des del minut u de partit. Entrant des de la banqueta, però, sempre ha ajudat a canviar el guió dels partits i se li ha vist l’olfacte golejador, posant el colofó en el duel contra l’Ebro on va decidir el matx amb un golàs en l’últim sospir (2-1).

La renovació de Kuku ha estat la sisena que ha tancat la direcció esportiva del Llagostera, després de les de Pitu, Dieste, Gil Muntadas, Marcos i Aimar. A més, encara tenen contracte en vigor Diego González, Èric Jiménez i Pasquina, a més dels jugadors del filial Juvanteny, Torra i Cobos, que en un moment o altre han estat en dinàmica del primer equip aquesta temporada. D’altra banda, per ara els únics que han fet les maletes són Yeray, Santaló i Dalmau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)