2a divisió FEF

El Prat manté la confiança en Dólera per sisè curs

2a divisió B. L’entitat potablava renova el tècnic del primer equip i també anuncia la continuïtat del defensa Oriol Ricarte i el migcampista Alberto Padilla

El Prat ha començat a planificar la temporada 2020/21 i el primer pas per donar forma a la seva plantilla ha estat l’anunci de la renovació del tècnic, Pedro Dólera, que encadenarà sis campanyes a l’entitat, a més de les continuïtats de dos futbolistes importants com el defensa Oriol Ricarte i el migcampista Alberto Padilla.

En qüestió d’hores, l’equip del Baix Llobregat ha anunciat novetats importants, la de major impacte la renovació de l’entrenador Pedro Dólera. El tècnic va arribar a l’entitat potablava l’estiu del 2015 procedent de l’Europa, club al qual va dirigir des de la banqueta durant sis cursos consecutius, tots al grup cinquè de tercera.

En el primer any al Prat, Dólera va portar a l’equip fins el títol de lliga i l’ascens a segona B, una categoria que va aguantar un sol curs. Tot i el descens de nou a tercera, el club va mantenir la confiança en el tècnic fins que la passada temporada va tornar a ascendir al bronze acabant quart en la lliga i superant tres eliminatòries de play-off amb el factor camp en contra.

En aquest curs, al conjunt dirigit per Pedro Dólera li ha costat trobar la regularitat, però just quan semblava que trobava el bon camí per progressar i treure el cap del descens la pandèmia provocada per la Covid-19 va cancel·lar la competició, això sí, sense provocar descensos a tercera i, per tant, assegurant la participació del Prat a segona B per segon any consecutiu. El barceloní encadenarà la seva sisena campanya dirigint a l’equip en una temporada plena d’incerteses però, de moment, amb dos pals de pallers més renovats com són Oriol Ricarte i Alberto Padilla.

Ricarte, de 30 anys, sumarà la seva novena temporada al Prat després d’arribar-hi el 2012 procedent del Deportivo B. El lateral esquerre i central ha disputat aquest curs 25 dels 28 partits totals acumulant 2.181 minuts de joc. Pel que fa a Padilla, el mig de 33 anys va deixar enrere just en el tram final de la competició una lesió greu per acabar disputant els sis darrers enfrontaments de lliga acumulant 173 minuts.

En els propers dies, la secretaria tècnica del Prat continuarà planificant i estructurant la nova plantilla de cara el curs 2020/21.

EL PRAT AMB PEDRO DÓLERA

Curs 2015/16
3a divisió 1r (76 p.)
20 G / 16 E / 2 P (ascens a 2a B)
Curs 2016/17
2a divisió B 19è (35 p.)
7 G / 14 E / 14 P (descens a 3a)
Curs 2017/18
3a divisió 5è (63 p.)
18 G / 9 E / 11 P
Curs 2018/19
3a divisió 4t (75 p.)
21 G / 12 E / 7 P (ascens a 2a B)
Curs 2019/20
2a divisió B 17è (26 p.)
5 G / 11 E / 12 P
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)