2a divisió FEF

El Llagostera renova Sascha, la referència ofensiva

2a divisió B. El davanter, peça absolutament clau en l’estil de joc dels gironins, complirà la tercera temporada a les ordres d’Oriol Alsina

El Llagostera ha anunciat aquesta tarda una de les renovacions més esperades, la del davanter centre Sascha Andreu, que complirà la seva tercera al club després d’arribar l’estiu del 2018 quan l’equip acabava de baixar a 3a divisió. Des de llavors ha estat una peça clau per als èxits del club, com l’ascens a 2a B en el primer intent i la permanència que s’ha aconseguit aquest curs.

Tot i que Sascha ha acabat la temporada amb només 3 gols –en els gairebé dos mil minuts repartits en 25 partits que ha jugat–, lluny dels que serien desitjables pel davanter centre titular d’un equip, la seva aportació és vital pels gironins. I és que en els dos cursos que ha vestit la samarreta del Llagostera el barceloní s’ha convertit en la gran referència ofensiva. Si no en l’aspecte golejador –ho va ser a 3a divisió acabant la temporada amb 14 gols–, sí que en l’estil de joc, i és que sobretot al municipal és el pilar per al que comença tot el joc gràcies a la seva potència física, que li permet baixar qualsevol pilota llarga perquè els jugadors amb més talent de segona línia puguin marcar diferències.

Lògicament, doncs, la seva renovació era clau pels gironins i finalment s’ha concretat l’acord. Amb ell, pràcticament el Llagostera dona la línia ofensiva per tancada, i és que la seva renovació s’uneix a les de Kuku i Christian Dieste, els altres davanters centres de l’equip, a més de la de Gil, que en la majoria de partits ha assumit el rol de segon davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)