Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“És més difícil, però no perdo la fe”

Pep Lluís Martí va atendre de manera telemàtica els mitjans poc després que Juan Carlos Unzué comencés l’acte en què va anunciar que tenia ELA. “M’agradaria, en nom meu i de tot el Girona, enviar un missatge d’ànim, suport i comprensió a Unzué i a tota la seva família. Volem donar-li tot el suport del món”, va explicar Martí sobre el primer entrenador del curs a Montilivi. “Gran part de la feina, en aquest objectiu que busquem, és seva”, va dir el mallorquí. L’optimisme i convenciment que ha mostrat Martí des del retorn contrasta amb dos partits molt pobres. “Soc una persona que sempre creu en les seves possibilitats. És obvi que es posa més difícil, les distàncies hi són, però no perdo la fe en aquest grup, en mi mateix, en tot el que representa el Girona. Això no ho podem perdre mai”, va assegurar. “Mentalment, l’equip està preparat. Estem més necessitats, però quan ha hagut de fer un pas endavant, aquest equip l’ha fet.” L’ascens directe és molt lluny, i el play-off perilla en cites com la d’avui. “Jo no em centro ni en una cosa ni en l’altra, sinó en el partit. És l’única cosa que em preocupa. Que els jugadors es recuperin i guanyar.”

El Girona ha transmès molt males sensacions en els dos últims partits. “Ens agradaria tenir el control del partit, posar setge i crear moltes ocasions, però això en aquesta lliga no ho hem vist en cap equip. Hi ha moments per a tot. Sí que desitgem que gran part del partit transmetem això.” És el primer que sap que han de millorar les prestacions ofensives. Què els falta? “Aquest moment d’inspiració, d’interpretar bé els espais, de finalitzar jugades. Tot això no ens ha permès donar la millor versió.” El mallorquí no descarta retocar el patró de joc: “Hem treballat diferents sistemes i moviments, i decidirem si en triem un o un altre.” De l’Elx, va dir: “És un equip amb associació, vertical, però que quan no té la pilota li costa robar-la. Hem de tenir-la, però per mirar a porteria.”

Pacheta, optimista

L’Elx tampoc ha començat bé i, segons el seu tècnic, també necessita millorar en atac. “Soc el màxim responsable, he de prendre decisions i a vegades m’equivoco. L’actitud dels jugadors és admirable.” El tècnic va indicar: “Crec que estem en el bon camí. Continuem competint. El Girona és un rival molt potent, però estem capacitats per jugar bé i superar-los.”

Soc el màxim responsable i a vegades m’equivoco, però crec que estem en el bon camí i soc optimista
José Rojo ‘Pacheta’
Mentalment, l’equip està preparat. Hem d’interpretar més bé els espais i finalitzar jugades per oferir la millor versió
Pep Lluís Martí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)