2a divisió FEF

LES ELIMINATÒRIES D'ASCENS

EIVISSA-CORNELLÀ

Un mur eivissenc construït en temps rècord

El rival del Cornellà. Els cornellanencs s’enfronten a l’Eivissa, el conjunt menys golejat entre els 80 de la categoria, un club que en tan sols cinc anys s’ha situat entre els millors del bronze

Els quarts classificats no parteixen com a favorits a l’hora de superar una eliminatòria contra un segon, però a partit únic les esperances, en aquest cas del Cornellà, augmenten considerablement. Els del Baix Llobregat se les hauran contra un dels clubs temuts per la seva solidesa defensiva, l’Eivissa, segon classificat del grup 1 de la categoria (dissabte a les 20.00 h). Dirigits per l’exjugador professional Pablo Alfaro, els eivissencs han estat el conjunt menys golejat entre els 80 que formen la categoria després d’encaixar 18 dianes en les 28 jornades que la Covid-19 va deixar jugar. De la mà d’Amadeo Salvo a la presidència (va dipositar a la federació balear 60.000 euros per saldar el deute de l’UD Ibiza-Eivissa i així utilitzar-ne el nom), el club balear ha crescut de manera brutal els últims cinc anys, i és que, des de la preferent, l’equip ha anat escalant fins a posicionar-se enguany com un dels millors del bronze.

L’Eivissa és un dels equips més sòlids de segona B després de sumar 56 punts en 17 victòries, cinc empats i sis derrotes. A més de rebre només 18 dianes, n’ha fet 41, uns números que li han permès estar sempre a la part alta de la taula del seu grup i obtenir ratxes meritòries sense perdre. La regularitat dels de Pablo Alfaro ha estat brillant gràcies al rendiments dels gols marcats i la solidaritat defensiva dels seus jugadors, uns ingredients que també li van permetre arribar fins els setzens de copa i enfrontar-se al Barça després d’eliminar en la primera eliminatòria al Pontevedra (0-2) i en la segona a l’Albacete, als penals (1-1).

Contra els blaugrana, l’Eivissa es va arribar a avançar en el marcador però dos gols de Griezmann en el 72 i el 94 van donar la victòria i la classificació als barcelonins.

La plantilla de l’Eivissa predomina per estar formada per jugadors veterans com David Morillas (33), Fran Grima (32), Javi Lara (34), Miguel Nuñez (32), Sergio Cirio (34) o Gonzalo (35), però també amb joves amb recorregut com Rubén González (25), Javi Pérez (24), Raí (21), Sibo (21), Mariano (20) i, sobretot, Ángel Rodado (22), el màxim golejador de l’equip amb 13 gols i una de les sensacions del grup 1.

A l’Eivissa hi ha un il·lustre exjugador del Cornellà com el ripollenc Pep Caballé, que l’estiu passat va posar punt i final a tretze anys al club. Pel polivalent futbolista el partit serà d’allò més especial, com ho serà per un Cornellà que afrontarà el seu tercer play-off d’ascens a plata consecutiu, una fita a l’abast de pocs equips del grup 3.

LA SOLIDESA

Amb 18 dianes, els eivissencs van ser l’equip que menys gols va rebre al bronze

SETZENS DE COPA

Els d’Alfaro van jugar contra el Barça a casa i el van fer patir (1-1, 70’ i 1-2, 94’)

LA MESCLA

La plantilla de l’Eivissa està feta amb un nucli de veterans i joves amb projecció

EL PARTIT ESPECIAL

Caballé va deixar el Cornellà l’estiu passat després de 13 anys i ara en serà contrincant

EIVISSA

Població:
Eivissa
Any de fundació:
2015
Historial:
2 temporades a Preferent 1 temporades a 3a divisió 2 temporada a 2a divisió B
Socis:
1.800
Estadi:
Can Misses (7.500 espectadors)
Web:
ibizaud.com
Twitter:
@ibizaud
President:
Amadeo Salvo
Dades 2019/20:
56 punts 17 victòries 5 empats 6 derrotes 41 gols a favor i 18 en contra
Pitxitxi:
Ángel Rodado (13 gols)

LA PLANTILLA

Porters
Germán Parreño 27 anys
Lucas Anacker 23
Chanza 21
Defenses
Verdú 33
Fran Grima 33
Rubén González 25
Gonzalo 35
Mariano 21
Quintanilla 30
Morillas 33
Kike López 32
Pierre 23
Migcampistes
Toni Arranz 26
Pep Caballé 30
Miguel Nuñez 33
Javi Lara 34
Javi Pérez 22
Machuca 24
Sibo 22
Borja Martínez 21
Davanters
Ángel Rodado 23
Sergio Cirio 35
Raí 22
Diego Mendoza 27
Entrenador
Pablo Alfaro 51
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)