2a divisió FEF

Juvanteny i Albert Torra fan el salt al primer equip del Llagostera

2a divisió B. El club ha anunciat la continuïtat de Diego González, Pasquina i Èric Jiménez, que tenien contracte en vigor, i que els dos joves tindran fitxa del primer equip el curs que ve

El Llagostera ha fet oficial aquest vespre la continuïtat dels jugadors que ja tenia amb contracte per la temporada que ve. És el cas del central Diego González i els davanters Èric Jiménez i Anselm Pasquina. De la mateixa manera continuaran al club els jugadors del filial i habituals en el dia a dia del primer equip Albert Torra, Pau Juvanteny i Alejandro Cobos. La gran novetat és que els dos primers faran un pas endavant la temporada que ve, i és que s’ha decidit que tinguin fitxa del primer equip.

En el cas del migcampista Pau Juvanteny el salt suposa la confirmació de les passes que va fer el curs passat, i és que ja va jugar sis partits amb el primer equip i tots ells de titular. Va ser sobretot en el tram inciial, abans que Santi Magallán es recuperés de la seva lesió, i va ajudar l’equip amb molt bona nota. En canvi Albert Torra encara no ha debutat en partit oficial amb el primer equip tot i que el curs passat ja es va asseure a la banqueta molts partits quan Santaló estava lesionat.

Amb el salt dels dos joves del filial el Llagostera ja compta amb 18 jugadors al primer equip. Són els porters Marcos i Albert Torra; els defenses Bigas, Aimar, Lucas Viale, Julen Monreal (La Nucía) i Diego González; els migcampistes Pitu, David García, Pau Juvanteny i Gil Muntadas; i els atacants Kuku, Sascha, Andreu Guiu (Prat), Dieste, Èric Jiménez, Pasquina i Cortés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)