Girona

L’Elx, l’últim rival

Definida la final. El Girona visitarà dijous el Martínez Valero i tindrà la tornada diumenge a Montilivi

GIRONA 0 ELX 2

GIRONA:Juan Carlos; Maffeo (Brian Oliván 59’), Alcalá, Juanpe, Aday; Granell, Gumbau; Gual (Samu Saiz 59’), Borja García, Gallar (Jonatan Soriano 78’); i Stuani.ELX:Èdgar Badia; Óscar, Dani Calvo, Danilo Ortiz, López; Iván Sánchez (Fidel 70’), Mfulu, Manuel Sánchez, Pere Milla; Nino (Josan 91’) i Yacine (Claudio 82’).GOLS:0-1 (5’) Iván Sánchez. 0-2 (76’) Danilo Ortíz.ÀRBITRE:Ocón Arraiz, del comitè de la Rioja.T.G.:als locals Gumbau (39’), Jonatan Soriano (83’) i Aday (84’), i als visitants Danilo (25’), Andoni López (62’).COMENTARI:El Girona va perdre la imbatibilitat a Montilivi i va confirmar una irregularitat que va acabar costant el càrrec una setmana més tard a Unzué. L’Elx va marcar aviat, va estar molt millor a les dues àrees i no va deixar cap escletxa als blanc-i-vermells.

ELX 1 GIRONA 0

ELX:Èdgar Badia, Óscar Gil, Verdú, Dani Calvo, Josema, Juan Cruz (Andoni López, 66’), Josan (Manuel Sánchez, 80’), Ramon Folch, Fidel (Pere Milla, 57’), Nino (Claudio Medina, 80’) i Escriche (Jonathas, 66’).GIRONA:Riesgo, Maffeo (Zeballos, 77’), Juanpe, Ignasi Miquel, Mojica (Jairo, 71’), Rivera (Gumbau, 77’), Granell (Valery, 64’), Aday (Soriano, 64’), Samu Saiz, Borja García i Stuani.GOL:1-0 (47’) Dani Escriche.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:Badia, Óscar Gil i Andoni López; Juanpe, Aday, Stuani, Zeballos i Samu Saiz.COMENTARI:El tercer partit després del confinament el va acabar sense fer cap gol (com els dos anteriors) i amb l’equip cada cop més frustrat. S’hi va posar tard, després de rebre l’1-0, i va tenir diverses ocasions clares, sense encert.

L’Elx serà el rival del Girona en la final del play-off. El conjunt il·licità, que va entrar a última hora en la fase d’ascens a primera divisió després de la derrota del Fuenlabrada contra el Deportivo a Riazor en l’ajornat i polèmic últim partit de l’última jornada, se les heurà amb els blanc-i-vermells per un lloc a l’elit.

I no és el conjunt que orienta Pacheta de bon record per als blanc-i-vermells, ja que és l’únic que li ha guanyat els dos partits de la lliga regular. La primera derrota dels gironins va ser a Montilivi, amb Juan Carlos Unzué a la banqueta (0-2), i la segona fa un mes i mig amb Pep Lluís Martí al capdavant (1-0) al Martínez Valero.

Precisament, al feu il·licità es disputarà el primer dels dos enfrontaments de l’eliminatòria. Serà aquest dijous, en horari encara per determinar, quan el Girona visitarà l’Elx en l’anada, i la tornada tindrà lloc diumenge a Montilivi. L’equip valencià, amb poques individualitats i que basa el seu futbol en l’ordre i el treball, no podrà comptar encara dijous amb un dels seus futbolistes més diferencials, Jonathas, sancionat amb dos partits després de ser expulsat en l’anada contra el Saragossa. Sí que hi serà Nino, capità i referent, que amb 40 anys va donar ahir l’accés a la final als seus a La Romareda. “El Girona és favorit. Si mires jugadors i pressupost, ho és. Però sabem que els detalls poden decidir les eliminatòries i a partir d’aquí veurem què passa”, va indicar el davanter ahir al final del partit. També el tècnic, Pacheta, va parlar del rival: “Al Girona són tots bons, fins i tot l’encarregat de material. És un equip molt potent, però nosaltres som aquí. Anirem a totes.”

MAL BALANÇ

És l’únic equip que ha guanyat els dos partits de la lliga regular al Girona

PACHETA

“Al Girona són tots bons. És un equip molt potent, però anirem a totes”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)