2a divisió FEF

El Llagostera es posa en marxa al municipal

2a divisió B. La plantilla dirigida per Oriol Alsina inicia els entrenaments de pretemporada tot i no saber encara quan començarà la lliga ni el format que tindrà la categoria de bronze

Amb el cos tècnic presentat de manera oficial per part del club, la plantilla del Llagostera del curs 2020/21 ha engegat motors damunt la gespa artificial del municipal. Comandat pel tècnic Oriol Alsina, els futbolistes han començat a suar la cansalada tot i no saber encara l’inici exacte de la competició ni el format que tindrà enguany la categoria de bronze. Tot i això, i després d’ajornar la setmana passada la represa de l’activitat, el Llagostera ha volgut engegar motors de forma gradual per començar a posar-se a to. I és que, com la majoria d’equips de segona B, els llagosterencs no disputen un partit de lliga des del 8 de març passat –en el seu cas a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B–, pocs dies abans que es decretés l’estat d’alarma al territori i es confinés a la població.

Si bé és cert que durant moltes setmanes el Llagostera va continuar fent sessions d’entrenament telemàticament a través del seu preparador físic, Jordi Mir, la necessitat de fer grup amb els nous futbolistes fitxats pel club i el fet de trepitjar el camp era ja una premisa bàsica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)