Girona

“Creure’ns favorits seria un greu error”

Girona. El central Ignasi Miquel ha atès als mitjans des de l’hotel de concentració en una roda de premsa telemàtica prèvia al partit d’anada contra l’Elx

Ignasi Miquel ha atès als mitjans de comunicació des de l’hotel de concentració on el Girona viu des de fa ja una setmana, i fins el proper diumenge, quan es disputi la tornada de la final del play-off d’ascens. El central de Corbera de Llobregat exemplifica a la perfecció el gran estat de forma de l’equip amb grans actuacions des de l’eix defensiu, al costat de Juanpe: “A ningú li agraden els canvis d’entrenador però sí és cert que amb Francisco l’equip ha guanyat solvència defensiva. Amb Juanpe m’he entès molt bé però amb qualsevol company a l’eix defensiu ens complementem”, ha dit el futbolista cedit pel Getafe, que afegeix: “La defensa té la tasca de mantenir el zero a la porteria però el pas endavant que hem fet ha estat gràcies a l’esforç col·lectiu de tots, els migcampistes, els atacants i els porters”.

“Portem una bona dinàmica però l’Elx està fent una bona temporada, sobretot en els últims partits. És un equip que va estar 20 dies més fora que dins del play-off i creure’ns favorits seria un greu error. A més, recordem que ens han guanyat els dos partits en lliga, ens cal continuar mantenint la concentració”, ha comentat Ignasi Miquel, que s’ha pogut treure l’espina de la lesió que el va tenir pràcticament tota la primera volta lluny dels terrenys de joc. Després del confinament, Miquel ha mostrat la seva millor versió: “Ha estat un any molt complicat i difícil per a mi. Totes les lesions costen de digerir i la que vaig tenir va ser llarga, després vaig tornar i es va aturar tot pel confinament, però ara soc feliç de poder ajudar a l’equip a assolir els objectius damunt del terreny de joc”, ha declarat un dels puntals defensius del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)