Girona

El Girona es queda a les portes de primera amb polèmica i en l’afegit

‘Play-off’ d’ascens a 1a. Una rigorosa expulsió de Stuani a l’hora de partit ha condicionat la final, que fins llavors dominaven els gironins, i Pere Milla ha donat l’ascens a l’Elx en el 96’

Una vegada més la primera divisió ha tancat la porta al Girona d’una manera cruel. Els de Francisco hauran de tornar a buscar l’ascens la temporada que ve després de perdre aquesta nit en la final del play-off d’ascens a 1a contra l’Elx, que sense fer res durant pràcticament tot el partit ha aprofitat una rigorosa expulsió de Stuani a la segona part per canviar el guió. A més, ho ha fet de la manera més cruel per al Girona, i és que després de mitja hora amb superioritat numèrica en la que no havia estat capaç de generar perill els il·licitans han trobat el gol en el minut 96. Fidel ha fet una jugada individual per l’esquerra i ha centrat al segon pal on Pere Milla, amb el cap, ha marcat el gol definitiu que ha deixat el Girona destrossat.

L’Elx tenia molt clar des de l’inici que li interessava un partit amb poc ritme i poques arribades, sabent que si no hi havia gols estaria viu fins el minut 120. Això li ha donat vida al Girona que ha pogut jugar molt més tranquil que en el partit d’anada i ha controlat la possessió. De fet, pràcticament totes les arribades en el primer tram de partit han estat dels blanc-i-vermells però no han estat gaire clares. I és que si una cosa ha fet bé l’Elx és anul·lar les principals armes del Girona per molt que Samu Saiz i Borja García entraven força sovint en joc, i és que a l’hora de circular els espais eren ben escassos. Tot i això el Girona ha tingut una grandíssima ocasió abans del descans, i és que Stuani ha rebut de Samu dins l’àrea i quan ho tenia tot a favor ha xutat massa alt.

En la represa el Girona ha semblat que volia posar una marxa més i en els primers minuts ha fet trontollar el plantejament d’un Elx molt tímid, però que en les arribades aïllades que tenia feia por tot i que no acabessin en res. Tot ha canviat en el minut 61 quan el VAR ha fet anar l’àrbitre a veure la repetició d’una falta de Stuani que s’havia sancionat amb groga. Després de la revisió López Toca ha decidit expulsar l’uruguaià tot i que la decisió ha semblat més que rigorosa.

Amb inferioritat numèrica el Girona ha hagut d’intercanviar els papers, i és que s’ha vist obligat a cedir tota la iniciativa als il·licitans, que també han aprofitat per fer un pas endavant per buscar el gol que li valia l’ascens. Li ha costat, però l’ha acabat trobant en el temps afegit de la ma de Pere Milla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)