Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Ara és l’hora d’estar fotuts”

Decebut, trist, capcot... Així va aparèixer el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, en la roda de premsa, com no podia ser d’una altra manera després de veure com s’escapava l’ascens. L’andalús primer va voler felicitar l’Elx i després no es va mossegar la llengua, i és que, des del seu punt de vista, el que es va viure ahir a Montilivi va ser molt injust. “És evident que l’expulsió és totalment injusta. A mi i a l’assistent ens ha agafat just davant i ho hem vist claríssim. Potser a càmera lenta es veu que el trepitja, però no hi ha cap intenció agressiva. Això fa que l’eliminatòria sigui absolutament injusta... Allà la gespa estava com estava i avui, aquesta expulsió. No és una excusa, però no puc retreure res a l’equip perquè ha fet tot el que li he demanat que havia de fer”, va comentar un Francisco ben diferent del que s’havia vist fins ahir. I és que el tècnic tampoc es va reprimir a l’hora d’explicar què significa no pujar a primera: “Per a mi no pujar és un fracàs i així ho estic vivint. Com tothom. Els jugadors estan fotuts perquè hem vist com en els vint segons de la revisió del VAR s’esfumava tot. Tot i això, l’equip ha fet un esforç enorme i després de vuit minuts de temps afegit hem encaixat el gol que ens liquidava. La imatge ha estat bona, però estem tots tristos. I és que la realitat és que ara és l’hora d’estar fotuts. Jo, els jugadors, el club i tothom. Acabem de perdre un ascens a primera i no es pot estar d’una altra manera.” La decepció va ser tan gran que fins i tot el tècnic, primer, no va assegurar la seva continuïtat. “Ara et diria que no tinc forces perquè acaba de passar, però el futbol és així. Tinc contracte i estaré molt content de complir-lo, però ja en parlarem demà, que haurem de mirar endavant”, va dir el tècnic.

Sobre els noranta minuts, Francisco va voler destacar la feina del seu equip: “En la primera part hem dominat molt i és veritat que ens faltava arribar una mica més, però tot i així hem tingut una ocasió molt clara. I en la segona part hem començat igual. De fet, fins a l’expulsió ho teníem absolutament tot sota control i no ens generaven perill. I quan l’equip estava amb deu, he decidit que no era el moment de fer canvis perquè des de fora tots estàvem veient que l’equip aguantava bé. No ens han generat ocasions ni estàvem patint. Tothom treballava bé. La meva intenció era arribar al final i aprofitar que teníem els cinc canvis i ells no en tenien cap per donar oxigen i canviar el guió en la pròrroga, però lamentablement ha arribat el gol en l’últim moment.”

L’EXPULSIÓ

“És evident que és totalment injusta, ha condicionat tota l’eliminatòria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)