2a divisió FEF

Joan Maynau tanca la seva etapa al Llagostera

2a divisió B. El lateral esquerre i el club gironí han donat per finalitzada la seva vinculació un cop ha finalitzat el contracte després de cinc cursos en què ha tingut un paper molt destacat

El lateral de 24 anys Joan Maynau no continuarà la temporada que ve al Llagostera. El seu nom era un dels que més sorprenia de no veure en la llista de jugadors que van arrencar la pretemporada la setmana passada i finalment el club ha resolt els motius. I és que el de Tossa de Mar serà baixa després d’haver viscut cinc temporades al club –va debutar amb el primer equip a 2a B al final de la temporada 2016/17–, en el que sempre ha tingut un paper molt destacat a la banda esquerra de la defensa o, fins i tot, ocupant la posició d’extrem. En total Maynau ha disputat 86 partits amb el primer equip llagosterenc. La majoria d’ells, 58, han estat a 2a divisió B –aquesta temporada n’havia jugat 25 abans que es donés per acabada la temporada–, i la resta els ha repartit entre 3a (23), la promoció d’ascens a 2a B (2), la promoció de permanència a 2a B (2) i la copa (1).

La baixa del lateral de Tossa de Mar suposa un revés per al Llagostera, que perd un futbolista polivalent i amb molta arribada des del darrere. Per això l’objectiu del club era retenir el futbolista. De fet, el club li va fer arribar una oferta de renovació durant la temporada perquè al 30 de juny s’acabava el contracte que els vinculava, però al final s’han acabat separant els seus camins. El futur de Maynau, doncs, estarà lluny del municipal però el seu destí encara no està tancat, tot i que no li falten pretendents per molt que ja no sigui sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)