2a divisió FEF

L’Olot defineix els amistosos de pretemporada

2a divisió B. Els garrotxins s’enfrontaran al Peralada, el Girona B, el Manresa, el Figueres i el Terrasa, a més del torneig de l’Estany

L’Olot ha definit el calendari de partits de preparació per a la temporada 2020/21. La llista d’amistosos dels garrotxins s’obrirà per la Diada nacional, l’11 de setembre, contra el Peralada, en un duel que es jugarà a les instal·lacions de Royalverd. Al mateix camp de la Vall d’en Bas –al municipal d’Olot s’hi ha replantat la gespa–, els de Raúl Garrido rebran el Figueres (30 de setembre) i el Terrassa (10 d’octubre). L’Olot també té prevista la presència al torneig de l’Estany, el 15 i el 16 de setembre, i un partit contra el Girona B a Riudarenes, el 20 de setembre. El 25 de setembre, els garrotxins visitaran el Manresa. L’Olot té pendent de confirmar un altre amistós, per al primer cap de setmana d’octubre. L’arrencada de la lliga està prevista per al 18 d’octubre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)