Girona

René Román, nou porter del Dinamo de Bucarest

2a divisió A. L’exjugador del Llagostera i el Girona fitxa per un dels clubs punters de Romania després de rescindir el contracte amb l’Almeria

El Dinamo de Bucarest ha anunciat la contractació del porter René Román a les seves files. El futbolista amb passat al Llagostera (dos cursos) i posteriorment al Girona, club amb el qual va aconseguir l’ascens directe a primera la campanya 2016/17, fitxa per una de les entitats més importants del futbol romanès després de rescindir el seu contracte amb l’Almeria.

René va jugar la primera meitat del curs passat a les files del conjunt andalús, al qual va arribar procedent del Girona la temporada 2017/18. En la segona volta, el porter va defensar la porteria de la Ponferradina (15 partits i 1.350 minuts de joc en els dos equips) i aquest estiu, tot i que inicialment ha començat a disputar la pretemporada de nou amb l’Almeria, la rescissió del seu contracte li ha facilitat el seu fitxatge pel Dinamo de Bucarest, en la que serà la seva primera aventura a l’estranger després d’haver passat per un llistat ampli d’equips entre la segona B i la segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)