Territorial

La nova FCF TV, en marxa

La Federació Catalana de Futbol dona el tret de sortida a la seva nova plataforma de televisió, amb una imatge més moderna i nous continguts. Destaca el programa La Frontal, presentat per Carles Fité cada dilluns (20 h) i cada cap de setmana es retransmetran un total de 4 partits

Els amants del futbol català estan d’enhorabona. La Federació Catalana de Futbol ha presentat avui en societat la seva nova plataforma FCF TV, un projecte digital ambiciós, que manté algunes de les arrels de l’antic format nascut ara encara no fa una dècada i que incorpora ara nous continguts i veus i cares noves, amb una imatge més moderna i atractiva. El projecte posa de manifest la ferma aposta per la difusió del futbol de casa nostra i representa un salt qualitatiu endavant.

La nova plataforma estarà disponible ben aviat, com a App de descàrrega i d’accés gratuït en els nous models d’Smart TV de les marques Samsung i LG, i també es podrà seguir lògicament al web fcf.tv. La nova televisió de la Federació amplia el nombre de partits que es podran seguir en streaming cada cap de setmana. Seran un total de 4 retransmissions per jornada, amb un partit de futbol sala català tots els dissabtes a les 16h, un partit de primera catalana tots els diumenges a les 12h, un partit d’E-Futbol els diumenges a les 18h i finalment o bé un partit de futbol base o bé un partit de futbol femení, amb horari encara per determinar. Els periodistes que posaran veu a totes les retransmissions seran Sergi Mas, Joan Blanch, Nino Vázquez i Joan Estruch.

En la graella destaca també el programa La Frontal, un espai conduït i presentat per Carles Fité, que serà emès cada dilluns a les 20h. En el programa es farà un repàs setmanal a l’actualitat del futbol i el futbol sala català, visitant i donant veu als clubs d’arreu del territori, amb resums dels partits de cada jornada de la segona B, la tercera divisió i la Primera catalana, amb reportatges i entrevistes.

La nova televisió de la FCF s’estrena ja aquest cap de setmana amb les retransmissions del Canet-Ciutat de Mataró de futbol sala (dissabte 3, 16h) i el Martinenc-Martorell del grup 2 de la Primera catalana (diumenge 4, a les 12h). Dilluns dia 5, La Frontal aixeca el teló visitant Platja d’Aro.

La FCF, a més, ha arribat a un acord amb TV3 per poder emetre tots els partits que ha disputat la Selecció de Futbol Absoluta des de l’any 1995. La nova plataforma també tindrà disponible les 8 edicions anteriors de la Gala de les Estrelles del Futbol Català, així com contingut divers amb entrevistes als responsables dels clubs i consells mèdics per part dels metges que formen part de la Mutualitat.

En referència a la lliga E-Futbol, actualment en període d’inscripció de participants, tindrà la seva estrena el mes de novembre, amb la participació d’uns 8.000 federats que competiran amb caràcter oficial al FIFA 2020 de la PlayStation.

En l’acte de presentació hi han estat presents el President de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, el Vicepresident Primer, Josep Llaó, el Vicepresident Delegat a Girona, Jordi Bonet, l’Administrador General de la FCF, José Miguel Calle, el directiu Víctor Güell i el Director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)