2a divisió FEF

Quatre positius a l’Andorra després de jugar contra l’Olot

El club del Principat ha comunicat que tres jugadors i un membre del cos tècnic han donat positiu a la prova PCR

L’Andorra s’ha vist obligat a suspendre els entrenaments fins dimarts que ve després que quatre membres de la plantilla –concretament tres jugadors i un integrant del cos tècnic, segons ha comunicat el club– hagin donat positiu a les proves PCR que s’han efectuat avui. El club del Principat també ha informat que tots els afectats són asimptomàtics, que es troben bé de salut i que se’ls hi farà una segona prova per contrastar els resultats –a la resta de la plantilla se’ls hi farà abans de tornar als entrenaments.

La notícia d’aquests positius arriba només dos dies després que l’Andorra jugués un partit contra l’Olot a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas. Això ha posat en alerta al conjunt olotí, que ha rebut avui la notícia i ara ha d’estudiar quines mesures ha de prendre, si és que n’ha de prendre algunes. A diferència de l’Andorra, però, que havia de jugar contra el Nàstic aquest cap de setmana, els de Raúl Garrido no tenen cap partit fins el 10 d’octubre, quan rebran el Terrassa a les mateixes instal·lacions de Royalverd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)