Girona

El Girona regala el triomf al Fuenlabrada (0-1)

Feina per fer. Una errada de Muric en l’última acció del primer temps ha estat clau en la segona derrota en dos partits dels gironins, que s’han presentat al duel amb múltiples absències

El Girona ha tornat a perdre en el seu segon partit de lliga, corresponent a la quarta jornada. El Fuenlabrada s’ha endut els tres punts de Montilivi després d’aprofitar una diana còmica i regalada per Muric, que tot i la seva gran alçada no ha sabut aturar una falta que havia botat per damunt seu, en l’última acció abans del descans. Els gironins, sense efectius a la banqueta per fer reaccionar a l’equip per culpa de les lesions i la falta de fitxatges hauran d’arreglar el desgavell a falta d’un dia pel tancament del mercat. Els de Francisco no han sumat cap punt en els dos partits jugats i les sensacions són lluny d’esperançar a la seva afició.

El partit ha començat amb poca intensitat i amb el Girona amb dubtes tot i que volia proposar i mantenir la pilota. Sense idees en la zona de creació, el Fuenlabrada sí tenia clar com fer mal i en la zona de tres quarts ha acumulat efectius que han fet treballar a la defensa blanc-i-vermella.

Les ocasions, però, han escassejat en el primer temps i només a través de la pilota aturada els dos equips han generat perill, tot i que tímidament amb rematades que han acabat a fora.

En el tram final del primer acte, el matx s’ha animat una mica amb una clara ocasió de Gumbau, que ha rematat als núvols una centrada de Luna (37’). I ja en l’últim minut, una acció còmica ha acabat amb gol del Fuenlabrada quan Iribas ha executat una falta llunyana que ha botat davant de Muric. L’esfèrica ha sorprès al porter kosovar de gairebé dos metres, que ha deixat en safata el gol a Diéguez (45’).

En la segona part, el Girona ha hagut d’estirar línies i el Fuenlabrada ho ha aprofitat per buscar l’esquena de la defensa gironina amb la velocitat i la força de Nteka i Kanté. De fet, aquest últim ha enviat una pilota al pal després de guanyar en velocitat a Bernardo i superar amb un toc subtil Muric (58’). Els jugadors dirigits per Francisco no han trobat la manera de fer mal a la defensa madrilenya i a la banqueta, la falta d’efectius per revolucionar el matx ha fet impossible arreglar el despropòsit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)