2a divisió FEF

El Llagostera rep la cessió de Pau Salvans i Genar Fornés (Espanyol B)

2a divisió B. El conjunt llagosterenc, que ha guanyat aquesta tarda al filial blanc-i-blau (1-0) es fa amb el lateral dret i el central fins al final de la temporada

El Llagostera ha anunciat les incorporacions en qualitat de cedits de Pau Salvans i Genar Fornés, els dos per part de l’Espanyol B. El conjunt llagosterenc, que precisament ha vençut aquesta tarda al filial blanc-i-blau en l’últim amistós de la pretemporada gràcies a una diana de Cortés des del punt de penal, es fa amb els serveis dels defenses formats a les categories inferiors de l’equip periquito.

Genar Fornés va néixer fa 20 anys a Barcelona i es va formar a la Damm i l’Espanyol. El futbolista, que pot jugar de central i de lateral va defensar els colors de l’Hospitalet el curs passat a tercera (18 partits jugats). Amb els riberencs, Fornés va pujar a segona B, una categoria que ja va tastar amb el filial blanc-i-blau el curs 2018/19 (tres partits).

Pel que fa a Pau Salvans, va néixer fa 21 anys a Gualba i va créixer al Mataró fins que va fitxar per l’Espanyol el curs 2013/14. El lateral dret ha competit els dos últims cursos a segona B amb el filial espanyolista (12 partits el curs 2018/19 i un de sol la temporada passada) i amb el Llagostera intentarà treure el cap entre la competència ferotge en la línia defensiva llagosterenca.

Els dos futbolistes arriben al Llagostera sense l’obligació i la pressió d’altres futbolistes, i és que, ocuparan dues fitxes sub-23 no exemptes de qualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)