2a divisió FEF

Kuku deixa el Llagostera l’últim dia de mercat

El club anuncia la seva baixa en l’últim dia de mercat

El Llagostera ha comunicat aquest migdia que el davanter Kuku Kanteh no continuarà al club la temporada que ve, tot i que durant l’estiu es va anunciar la seva renovació per una temporada més. La baixa de l’atacant, que acaba de complir 31 anys, arriba en l’últim dia de mercat i segurament serà l’últim moviment dels llagosterencs, que ja donen la plantilla per definida.

La sortida de Kuku deixa el Llagostera sense un dels grans revulsius del curs passat, i és que el barceloní va disputar un total de 23 partits amb els d’Oriol Alsina tot i ser titular en només cinc partits. La seva contribució golejador també va ser relativament important, i és que va acabar la temporada amb tres gols que el situaven com el tercer màxim golejador de l’equip, igualat amb Sascha i Cortés.

Aquest moviment, o un altre de similar, era necessari per al Llagostera, i és que els blau-i-vermells disposaven de 17 jugadors majors de 23 anys i havien de facilitar la sortida d’un d’ells. A més, la línia ofensiva és una de les més cobertes, i és que a banda de Kuku Oriol Alsina ja comptava amb Sascha, Dieste i Andreu Guiu. Ara només caldrà descobrir a quin equip s’incorpora Kuku, a qui després del curs del seu debut a 2a divisió B de ben segur que no li faltaran pretendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)