2a divisió FEF

Llicències preparades

2a divisió B. Els equips de la divisió A del grup 3 ho tenen tot enllestit per començar la temporada després d’un tancament de mercat plàcid i amb pocs moviments

Una última tongada de partits amistosos, alguns entrenaments per retocar alguns detalls i ja estarà tot a punt. Els equips catalans de la segona divisió B, que competiran en la primera fase en la divisió A del grup 3, ho tenen gairebé tot enllestit per començar la temporada. Després d’un tancament de mercat força plàcid, amb només sis moviments en l’últim dia, els conjunts del país afrontaran una de les temporades més decisives de la seva història a causa de la reestructuració de la categoria, un fet que provocarà diversos descensos.

Amb menys moviments que de costum, la majoria de les operacions van quedar enllestides setmanes enrere. A Olot i Lleida fa dies que no veuen cap cara nova, mentre que la gran majoria, exceptuant el Barça B, només va fer un moviment en el darrer dia de mercat. Aquesta reduïda finestra de mercat ha quedat marcada per la intenció del Prat de canviar la major part de la seva plantilla, amb 21 altes noves respecte al curs passat (incloent-hi jugadors que tindran fitxa de juvenil), en la mateixa línia que el Cornellà, que com cada temporada no pot retenir el talent i ha de construir de nou –18 altes i vuit renovacions–. L’Olot és l’equip que més jugadors ha retingut, amb 17 membres que repetiran aquesta temporada. En total, els equips catalans han fitxat 13 jugadors de mitjana, mentre que n’han renovat deu.

La subdivisió del grup 3, on hi ha els equips catalans, protagonitzarà una lluita aferrissada amb molts candidats a l’ascens a la segona A i a jugar el curs que ve a la segona Pro B. El principal candidat és el Nàstic, que va poder apuntalar la plantilla amb Carlos Vicente, procedent del Saragossa. L’extrem ocuparà llicència de la Pobla però serà membre de ple dret de l’equip de Seligrat.

L’equip més actiu en les darreres hores de mercat va ser el Barça B, que va aconseguir incorporar Joaquín Zeballos, davanter uruguaià que reforçarà el conjunt de Pimienta amb una cessió fins a final de temporada. Els blaugrana, però, tenien massa actius a la plantilla i van haver d’alliberar Labinot Kabashi, que el curs passat amb prou feines va jugar amb el juvenil, i el porter Álex Ruiz, que jugarà cedit a l’Hospitalet. Els riberencs han estat un dels equips més actius en els últims quinze dies, tot i que la direcció esportiva confia de valent en la plantilla que els va dur fins a l’ascens –13 renovacions.

ÚLTIMES HORES

Sis equips van optar per incorporar un jugador en el darrer dia

MERCAT

Els equips catalans han incorporat 13 jugadors de mitjana
ANDORRA
Altes:
Héctor Hevel (AEK Larnaca) i Enri (Almeria, cessió)
Baixes:
Izan Fernández (Mollerussa, cessió)
BADALONA
Altes:
Miguel Núñez (Eivissa), Goyo Medina (Vila-real, cessió)
BARCELONA B
Altes:
Joaquín Zeballos (Girona, cessió) i Solano (Atlético, cessió)
Baixes:
Labinot Kabashi (lliure), Álex Ruiz (l’Hospitalet, cessió), Reis (Osnabrück, cessió), Monchu (Girona, cessió), Cuenca (Vila-real)
CORNELLÀ
Altes:
Borja García (Extremadura), Agus Medina (Birmingham, cessió), Pitu (Llevant), Ontiveros (Llevant)
Baixes:
Nana (Racing)
ESPANYOL B
Altes:
Nabil Touaizi (Manchester City)
Baixes:
Padilla (Prat, cessió), Óscar Gómez (lliure)
L’HOSPITALET
Altes:
Álex Ruiz (Barça, cessió), Joel Jorquera (Cadis), Manu Lucas (Trival Valderas), Álex Felip (Lleida), Sehou Sarr (les Franqueses)
Baixes:
Nil Torreguitart (Muntanyesa, cessió), Javi Morales (lliure), Álex Cobos (lliure)
LLAGOSTERA
Altes:
Pau Salvans (Espanyol, cessió), Genar Fornes (Espanyol, cessió)
Baixes:
Kuku (lliure), Alejandro Muñoz (lliure)
LLEIDA
Altes:
cap
Baixes:
cap
NÀSTIC
Altes:
Carlos Vicente (Saragossa), Fullana (Ponferradina), Quintanilla (Eivissa)
Baixes:
Ferran Giner (lliure)
OLOT
Altes:
cap
Baixes:
cap
PRAT
Altes:
Padilla (Prat, cessió)
Baixes:
cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)