2a divisió FEF

El Llagostera guanya l’Eixea en la pròrroga (2-1)

Copa FEF. Una diana de Dieste en el minut 102 ha donat la classificació als d’Oriol Alsina, que s’enfrontaran al Nàstic en la segona eliminatòria

Patida i treballada però el Llagostera ha aconseguit la victòria en la primera eliminatòria de la copa FEF que l’enfrontava a l’Eixea (2-1). Els llagosterencs s’han avançat jugant amb un futbolista més amb una diana de Guiu (67’), però els aragonesos han empatat de seguida gràcies a un gol de Theo (69’). Al temps suplementari, Dieste ha aconseguit desnivellar la balança a favor dels gironins amb una rematada inapel·lable en el 102.

En la primera meitat la igualtat ha estat la nota predominant, si bé Èric Jiménez i Dieste han gaudit de les millors ocasions del partit. El primer acte ha estat marcat per la greu lesió del davanter de l’Eixea, ex del Saragossa, Miguel Linares, que ha fet un mal gest a l’hora de recolzar el genoll en un canvi de direcció.

En la segona part el partit s’ha trencat i les ocasions no han cessat per part dels dos conjunts. El Llagostera ha pogut avançar-se a través d’Èric Jiménez, molt actiu, i Pitu, que ha intentat un llançament de corner directe marca de la casa. En el 59, el visitant Moreno ha rematat amb el cap per damunt del travesser i en el 67, Guiu ha avançat als gironins amb una rematada a plaer al segon pal a la sortida d’un corner, just un minut després que els aragonesos es quedessin amb un home menys per l’expulsió de Lolo Guerrero.

L’alegria llagosterenca ha durat poc, i és que, dos minuts, Theo ha fet l’1-1 gràcies a que ha pogut controlar a plaer una centrada a dins de l’àrea i fer una rematada creuada lluny de l’abast de Marcos. L’empat ha trencat encara més l’enfrontament i el Llagostera ha tingut ocasions clares per avançar-se amb dues rematades seguides d’Èric Jiménez i un cop de cap de Sascha.

L’Eixea, tot i jugar amb un jugador menys no ha perdut la cara al partit i ha gaudit de dues ocasions immillorables. Primer Theo ha tornat a controlar a dins de l’àrea, però aquesta vegada Marcos ha aturat el xut i després Rafinha ha rematat al primer pal sol a fora.

La falta d’encert dels dos equips ha impedit que el resultat es mogués i el partit marxés a la pròrroga.

En el temps suplementari, els d’Oriol Alsina han pressionat de valent i han tancat al rival a la seva àrea fins que en el 102 Dieste ha rematat a gol una bona centrada i ha establert el definitiu 2-1 que ha donat la classificació per la següent eliminatòria al Llagostera. Abans del final, però, una apagada per culpa d’una tempesta elèctrica ha fet perillar la disputa dels últims cinc minuts, però el llum ha tornat sense que hi haguessin més ocasions per part de cap equip.

El Nàstic serà el rival dels blau-i-vermells, també al municipal, el proper 22 d’octubre.