Girona

Francisco: “Hem de millorar en el joc ofensiu”

Prèvia. El tècnic del Girona analitza el moment de l’equip en roda de premsa prèvia al partit de demà (19h) contra el Cartagena a Montilivi

Francisco ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa telemàtica en la prèvia del Girona-Cartegena de demà (19h).

L’evolució dels lesionats i tocats

“Seguim amb Juanpe i Muric recuperant-se. Samu i Aday han entrenat avui i veurem com arriben demà i si poden entrar a la convocatòria. Stuani havia entrenat poc i va jugar mitja hora a bon nivell i estarà demà disponible per jugar més minuts. Demà decidirem si juga d’inici o entra més tard.”

El moment

“Va ser un partit difícil. La segona part de Lugo ens va fer mal en la línia de treball que portàvem. Vam seguir amb el camí de seguir construint des dels ciments i a Castelló va sortir bé. Portem 9 punts de 12 però tornem a tenir un partit molt complicat i haurem de tornara treure la nostra millor versió per intentar guanyar el partit. “

Nivell mental de l’equip

“Fa 15 dies que hi ha jugadors que no coneixíem i que estan creixent a través de jugar partits. És important aconseguir victòries com les que estem aconseguint perquè ens fan creure en el que estem realitzant però ho hem de fer des de la humilitat, patint fins a l’últim minut. Hem de millorar en el joc ofensiu i a nivell mental ens hem de mostrar forts.”

El Cartagena

“A segona divisió sempre hi haurà fases en què ens tocarà patir i d’altres en què estarem a camp contrari. Demà juguem contra un equip que té a futbolistes molt experimentats com Aguza, Rubén Castro o David Simón, que tenen molts partits a segona A i que tenen una lectura dels partits bona. És un equip que en transicions fa mal i hem d’intentar dur el partit on ens interessa que és a camp rival per generar ocasions de gol.”

L’aspecte ofensiu

No podem descuidar aquest aspecte. Volem generar molt més joc ofensiu però d’on venim havíem de créixer des dels ciments. Jo estic content perquè la segona línia està arribant i perquè en cada partit hem generat ocasions per avançar-nos. Quan Nahuel, Stuani o Mamadou es posin bé farem gols sempre, però primer ens hem de posar bé físicament i que els jugadors es coneguin. A més, amb partits cada tres dies és molt difícil fer entrenaments en què podem treballar aquestes situacions. Hem d’anar pas a pas”.

Continuïtat al 3-5-2?

Volem jugar amb els jugadors que millor estan i a partir d’aquí ens adaptem. Contra el Castelló hi havia jugadors que no estaven per 90 minuts i vam optar per la línia de tres pels jugadors amb els que comptàvem i perquè el rival ens ho permetia. Demà és un partit diferent i la línia de tres és una opció més. Demà sí que ens tocarà ser més atrevits a camp rival, arribar amb més gent, però el sistema serà indiferent perquè la nostra identitat segueixi sent la mateixa.

Monchu

“Estem molt contents amb la gent que ha vingut cedida. Al final els nostres valors al vestidor son compromís, compromís i compromís i saber on estan, a quin projecte estan, a quin club a quina ciutat... Monchu i la gent que s’ha incorporat s’estan adaptant ràpidament. Son jugadors de molta qualitat, que ens estan aportant coses. En el cas de Monchu ell està content, nosaltres també. Té una voluntat per a l treball fantàstica i això és importantíssim per a un equip com el nostre.”

Àlex Gallar (no jugarà per clàusula)

“És un jugador que potser no va tenir els minuts que ell entenia que havia de tenir. Sabíem que aquest curs no jugaria amb nosaltres. És un jugador bo, desequilibrant quan està amb confiança i està fent les coses bé. Per això el club l’ha cedit perquè es torni a sentir còmode, es revalori i que torni a ser el jugador que fa uns anys va demostrar. No tinc cap problema amb Àlex, al contrari, li desitjo el millor i l’aprecio.”

Partit dimarts en setmanes comprimida

“És molt proper, però no hi ha excuses. Qui estigui al camp estarà al 100%. Toca gestionar les càrregues d’entrenament, els que van jugar dissabte, ahir no van entrenar, avui han fet una mica i demà estaran preparats. Qui jugui estarà al 100%.”

Franquesa o Luna

“Estic content perquè Franquesa va tornar competint bé. Tenim dos laterals de molta categoria i per això son al Girona. Demà decidirem, però Franquesa té moltes opcions de jugar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)