2a divisió FEF

El Platges de Calvià, l’últim obstacle del Llagostera per entrar a la copa del Rei

Copa Federació. Els llagosterencs reben (a les 18 h) l’equip de Magaluf, de tercera, conscients que la victòria val molt més que la classificació per a la semifinal

Després de superar l’Eixea i el Nàstic en dues eliminatòries duríssimes que es van decidir en la pròrroga i de gaudir d’un cap de setmana de descans, el Llagostera afronta aquesta tarda un altre partit de la copa Federació al municipal llagosterenc (18 h) contra el Platges de Calvià. No és un partit més, ja que en el duel corresponent a la final de la fase territorial i als quarts de final de la competició els d’Oriol Alsina s’hi juguen el bitllet per entrar en la primera eliminatòria de la copa del Rei, que es disputarà al desembre. Un premi que sempre satisfà qualsevol equip de segona divisió B, però que aquesta temporada encara és més important. “El partit d’avui ens dona la possibilitat de classificar-nos per a la copa i això és un premi extraordinàriament gran”, diu Alsina, conscient de la importància que té per a l’estabilitat econòmica del club. “Per a un club petit com el nostre, entrar a la copa és un extra molt i molt important, sobretot si som capaços de superar la primera eliminatòria perquè ens tocaria un dels grans. Segurament estem parlant que és més important que mai perquè seria la manera de compensar aquells ingressos que tenim habitualment però que han quedat tallats des del març. Pràcticament és vital i els jugadors ho tenen clar i estan molt conscienciats.”

L’oportunitat dels blau-i-vermells és immillorable, i és que els d’Oriol Alsina han d’aprofitar l’avantatge que els donarà el factor camp contra un conjunt balear que, sobre el paper, és inferior als gironins. El Platges de Calvià és un clàssic de la tercera divisió de les illes Balears, però mai ha arribat a la categoria de bronze. De moment, això sí, els balears arriben en forma, ja que han començat el curs guanyant els dos partits de lliga i sense encaixar cap gol, tot i que han guanyat per la mínima.

Més enllà de la classificació per a la copa del Rei, el partit d’avui també serviria als llagosterencs per continuar fent història, ja que mai han arribat a la semifinal de la copa Federació, en què tindrien l’oportunitat d’aspirar a un botí econòmic que també seria molt important per a l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)