2a divisió FEF

La tercera és la bona per a l’Olot

2a divisió B. Després d’ajornar els dos primers partits, els olotins enceten la lliga visitant el Nàstic (12 h)

La tercera és la bona i, després d’ajornar els dos primers partits per diversos positius a la plantilla, l’Olot s’estrenarà en la lliga visitant el Nàstic (a les 12 h), en el matx corresponent ja a la tercera jornada. L’equip dirigit per Raúl Garrido vol deixar anar tota la passió i energia acumulades damunt de la gespa del Nou Estadi després de gairebé vuit mesos sense competir. “Estem contents i il·lusionats i això supleix qualsevol circumstància. Ha estat una bona setmana ja que el fet de poder entrenar vol dir que avancem”, comenta Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot, que admet que l’equip afronta el duel amb el hàndicap d’haver estat deu dies confinats però sense saber com pot afectar. “Arribem al partit en un estat diferent del que teníem abans de la primera jornada. No dic ni que sigui bo ni dolent, ja que ara valorem més el simple fet de poder entrenar.”

L’Olot encetarà el curs en un gran estadi, amb la gespa immaculada però contra un rival d’entitat necessitat que només ha sumat un punt de sis de possibles. “Serà estrany jugar sense públic. El Nàstic té una de les millors plantilles de la categoria, amb gran nivell individual i, a més, necessita guanyar”, analitza el valencià, que tindrà les baixes del porter Batalla, que arrossega una sanció del curs passat, i l’atacant Salinas, lesionat.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 0

1 Partits perduts 0

0 Gols a favor 0

1 Gols en contra 0

LA PRÈVIA

Estem contents i il·lusionats i això supleix qualsevol circumstància. Ha estat una setmana positiva i hem notat que estem avançant
El Nàstic té una de les millors plantilles de la categoria i, a més, necessita guanyar
Raúl Garrido
entrenador del nàstic
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)