Girona

Sylla segueix meravellant

La sensació. El davanter va fer anar de bòlit la defensa rival, va marcar el quart gol de la temporada i va repartir la segona assistència

L’empat agre del Girona contra el Saragossa després d’anar guanyant per 0-2 va eclipsar una nova actuació excel·lent de Mamadou Sylla, que va tornar a fer una classe magistral de moviments damunt la gespa de La Romareda. El català d’origen senegalès va fer el seu quart gol en el campionat després d’aprofitar amb el cap una centrada d’Aday i, en la segona meitat, va donar mastegat el 0-2 a Valery, en la que era la seva segona assistència del curs –la primera va ser a Franquesa, per fer el 0-1 contra el Castelló.

L’atacant va ser un malson per a la defensa aragonesa gràcies a la seva mobilitat i pressió efectiva en la recuperació de la pilota. Amb Sylla, el Girona ha aconseguit que la baixa de Stuani no es noti gens, tot i que la desgràcia que va tenir ahir l’equip en el temps afegit deixa mal gust a tota l’afició.