2a divisió FEF

El municipal enyora sumar tres punts

2a divisió B. L’Olot busca, a casa, la primera victòria de la temporada en la visita del Badalona (12 h)

L’Olot rep la visita del Badalona al municipal en unes condicions gens habituals. Al migdia i sense la seva afició a la graderia en el que serà el primer partit de lliga a casa després de vuit mesos. A més, la situació tampoc és la normal, ja que els de Raúl Garrido afronten el partit a la cua de la classificació després d’haver d’ajornar els dos primers partits per casos de Covid-19 i perdre en la tercera jornada al camp del Nàstic (2-0). De pressa per sumar, però, encara no n’hi ha. “Si parlem de finals tan aviat ens equivocarem. Hem d’estar tranquils i centrats a mostrar la nostra millor versió, pensant en el joc i no parlant d’angoixes que no són reals”, diu el tècnic Raúl Garrido.

No serà davant l’afició, però l’Olot vol tornar a assaborir la victòria al seu camp després de tant temps, tot i que es trobarà un Badalona que només ha encaixat dos gols en tres partits. “És un equip molt treballat i competitiu. Ha canviat molt de l’any passat però amb la mateixa idea del tècnic. Sap gestionar molt bé la defensa, la pilota aturada i les transicions. És dels equips a qui més costa generar ocasions i segurament ho veurem. Haurem d’atacar molt bé i controlar les transicions”, analitza el tècnic de l’Olot Raúl Garrido, que lamenta que només tindrà el dubte de Salinas.

LA PRÈVIA

Només hem jugat un partit. Hem d’estar tranquils i centrats a mostrar la nostra millor versió, pensant en el joc i no parlant de finals tan aviat
El Badalona sap gestionar la pilota aturada i les transicions; és difícil generar-li ocasions
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)