3a divisió FEF

Un punt més de solidesa

3a divisió. El Girona B empata sense gols contra l’Horta en un duel amb poques ocasions en què els dos equips es van respectar massa

girona b 0 horta 0

GIRONA B:Jonatan Morilla, Eppy, Dan Coll, Toni Gamell, Guillem Jiménez (Suli, 62’), Joel Priego (Kemo, 82’), Monjonell, Jandro (Guillem Naranjo, 71’), Ferran, Turmo (Nil Sauret, 71’) i Pachón (Gonpi, 82’).HORTA:Unai, Capa, De Nova, Perone, Adri Gimeno (Alfi, 46’), Buba (Bertomeu, 68’), Edipo, Adilson, Joel (Aleix Arenas, 46’), Sergi Moerno i Astray (Genís Blasco, 89’).ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Jandro, Monjonell i Dan Coll;, i als visitants Sergi Moreno, Edipo, Alfi i Bertomeu.

El Girona B no va poder mantenir el ple de victòries després de l’empat d’ahir a Riudarenes contra l’Horta, però continua sense encaixar cap gol després de tres partits jugats. Amb aquesta solidesa, el filial gironí va intentar superar el conjunt que dirigeix Víctor Valdés, però el cert és que el partit no va deixar grans ocasions de gol perquè uns i altres es van respectar massa i no van trobar la manera de superar les defenses rivals.

En la segona part, el partit va estar més animat que en una primera en què pràcticament no va passar res, però tampoc va ser suficient perquè el marcador es decantés cap a un dels dos equips. La més clara la va tenir el Girona B en el minut 50, quan, després d’una jugada embolicada dins l’àrea, Ferran va poder provar un xut creuat que es va estavellar al travesser de la porteria d’un Unai que tampoc va haver d’intervenir gaire. Els últims minuts, qui més va buscar el gol van ser els gironins, però sense arribar a bolcar-se a l’atac ni amb gaire determinació, perquè el conjunt barceloní també va amenaçar en alguna jugada aïllada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)