2a divisió FEF

El Llagostera torna als entrenaments i podria jugar dimecres

Els gironins tornen a la normalitat després de patir quatre casos de Covid-19 i han demanat conjuntament amb l’Hospitalet jugar ja el partit ajornat

El Llagostera estava aturat des de feia una setmana i mitja arran dels positius per coronavirus que es van detectar en la plantilla –un total de quatre casos– i fins avui no ha pogut tornar als entrenaments. Ho ha fet amb una sessió al municipal amb tots els disponibles i respectant les mesures de seguretat que marca el protocol. Els llagosterencs han pogut tornar a la feina després de passar els dies d’aïllament que marca el protocol i que en les últimes proves que s’han fet a la plantilla tots els integrants hagin donat negatiu.

A més de tornar als entrenaments el Llagostera podria posar-se el xip competitiu ben aviat, i és que els blau-i-vermells han demanat conjuntament amb l’Hospitalet jugar el partit ajornat corresponent a la tercera jornada aquest mateix dimecres, i és que els d’Oriol Alsina són conscients que els espera un calendari molt atapeït de partits perquè també hauran de recuperar el matx de la quarta jornada que havien de jugar ahir al camp del Lleida i ben aviat li tocarà jugar les semifinals de la copa federació –i la final, si passa, a més dels partits de copa del Rei que arribaran al desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)