Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Estic emprenyat per la primera part”

A Francisco li va semblar poca cosa el punt. L’entrenador s’esperava un altre resultat, però la versió que va oferir l’equip, sobretot en el primer temps, no va permetre aspirar a més. Dels primers 45 minuts, el tècnic en va sortir molt disgustat i en la roda de premsa telemàtica posterior al matx ho va fer palès. “La primera part ha estat dolenta”, va resumir, crític. “En la primera part no hem estat gens bé. Ni pel que fa a intensitat, ni pel que fa al que volíem buscar en el partit. És veritat que ells ens han tapat bé i ens ha costat. I, al final, ens han fet aquest gol en el minut 45 i ens ha fet mal”, va explicar. “En el descans hem parlat, hem corregit i hem sortit millor, més endollats. El cert és que em fot que sortim així en la segona part quan en la primera ja ho hauríem d’haver fet. És una cosa que hem de millorar”, va dir.

En el segon temps, doncs, sí que va mostrar una altra cara el conjunt, però no va poder rematar l’actuació per aconseguir la victòria. “Ens hem precipitat per voler anar massa ràpid a la porteria contrària, i ells s’han partit una mica i ens han convidat a això. Penso també que al final hi ha hagut una mica de por de perdre aquest punt que teníem i potser ens ha afectat”, va analitzar Francisco. “Estic emprenyat per aquesta primera part, però sé en la situació en què estem. Tenim 15 punts, sumarem de tres en tres i ens toca analitzar i confiar en els jugadors que tenim, que són molt bons i que aniran a millor”, va completar, i es va referir a l’estat físic del grup: “Estem notant jugar tants partits seguits. Hem hagut d’ajustar molt les càrregues i ho notem. A més, tenim baixes, però és el que tenim. Hem de tirar endavant.”

De Mamadou Sylla, suplent ahir per problemes físics, va asseverar que el davanter no s’havia entrenat en tota la setmana amb el grup i que va entrar just a la convocatòria. “Hauríem preferit no utilitzar-lo. Acumula molts partits disputats, sense haver fet pretemporada. Afortunadament, no ha passat res, ha acabat bé i el tindrem per dissabte. Per a mi era important no perdre’l per diverses setmanes”, va aclarir el preparador, que dissabte contra el Mallorca no tindrà ni Juanpe (lesionat), ni Ramalho (selecció) ni Bernardo (expulsat): “Alguna solució trobarem, jugarem amb dos centrals o amb tres. Al filial hi ha bons nanos i alguna cosa farem. No hi ha excuses.”

EL LAMENT

“Em fot que sortim així en la segona part quan en la primera ja ho hauríem d’haver fet”

LA FACTURA

“Estem notant la càrrega de tants partits seguits. A més, tenim baixes, però hem de tirar endavant”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)