2a divisió FEF

L’hora de l’ambició

2a divisió B. L’Olot visita el Cornellà en un dels dos partits endarrerits al seu dia pels casos de coronavirus

L’Olot visita el Cornellà a la recerca del primer triomf en la lliga en el que serà tot just el seu tercer partit (a les 12.00 h). Contra els del Baix Llobregat, els olotins hi disputaran el duel corresponent a la primera jornada, que es va haver d’ajornar pels casos positius de coronavirus al conjunt de la Garrotxa. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido van empatar en el darrer matx a casa contra el Badalona (1-1) i en moltes fases van recuperar les sensacions d’equip dominador i superior al rival, la principal lluita en aquest moment del curs: “Vam jugar bé i després de reajustar alguns mecanismes vam tenir les millors ocasions i vam ser superiors”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que, respecte a la duresa del calendari, en què els olotins hauran disputat cinc partits en quinze dies, hi afegeix: “És un repte el fet de jugar, recuperar i activar. Això és el més semblant al futbol professional, que és on volem ser, i ens hi haurem d’adaptar com sigui.”

El Cornellà ha jugat dos partits fins ara i també suma un punt com els olotins després de perdre contra el Prat (1-0) i empatar a casa contra l’Andorra (2-2): “No és ni millor ni pitjor, el Cornellà d’aquesta temporada és diferent perquè ha canviat la plantilla. El curs passat tenia grans jugadors i estan amb l’expectativa de saber si mantindran el nivell. Tenen un gran tècnic, ordre tàctic, bon treball col·lectiu i les idees molt clares”, analitza el valencià, que per al duel a Cornellà tindrà la baixa de Lluís Aspar, que es va fer una ruptura al bíceps femoral en l’escalfament de l’últim partit i estarà tres setmanes de baixa.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 1

1 Partits perduts 1

2 Gols a favor 2

3 Gols en contra 3

LA PRÈVIA

El Cornellà és diferent respecte al del curs passat perquè ha canviat a molts jugadors, però tenen un gran tècnic i les idees clares
Jugar tants partits seguits és un repte que ens apropa a ser encara més jugadors professionals
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)