2a divisió FEF

S’esfumen dos punts

2a divisió B. El Llagostera empata a casa contra l’Hospitalet (1-1) en un partit en què s’avança molt aviat però acaba cedint en el tram final quan jugava amb superioritat numèrica

llagostera 1 l’hospitalet 1

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen, Diego, Aleix Roig; David García (Èric, 77’), Cortés; Duba (Magallán, 63’), Gil, Salvans (Guiu, 46’); i Sascha.L’HOSPITALET:Aliaga; Diego (Salinas, 63’), Parera, One (Ripoll, 63’); Juste, Canario, Cristian Gómez, Eudald; Cristian Alfonso (Ripoll, 63’), Carmona (Pablo, 90’); i Marcos de la Espada (Martí Soler, 70’).GOLS:1-0 (5’) David García. 1-1 (66’) Salinas.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:als locals Sascha, Pere Martínez, Julen i Aleix Roig; i als visitants Cristian Alfonso, Canario, One i Carmona.T.V.:directa al visitant Eudald (60’).

El Llagostera va quedar amb un pam de nas amb l’empat obingut contra l’Hospitalet (1-1), en un partit en què els d’Oriol Alsina van demostrar el millor en la primera part i el pitjor en la segona, en què van jugar mitja hora amb superioritat numèrica.

L’inici del partit ha de ser el mirall del que ha de ser aquest equip, amb una intensitat bestial que va sotmetre un conjunt riberenc que no sabia ni d’on li venien. Amb aquesta mentalitat de menjar-se el rival, el gol va arribar només de començar, i és que després d’un parell de bones arribades David García va fer l’1-0 en el minut 5. Un golàs, a la mitja volta i a l’escaire, després que Sascha despengés un córner. Amb un ritme bestial podria haver arribat el segon. De fet va arribar, de Sascha, però l’àrbitre el va anul·lar per unes mans més que rigoroses. El partit semblava que acabaria amb golejada, però l’Hospitalet va corregir coses amb el pas dels minuts i va equilibrar les forces.

En la segona part la història va ser diferent, segurament perquè el físic, després de deu dies de confinament, va abandonar els gironins. L’Hospitalet va tenir més la pilota i va anul·lar totes les armes ofensives dels d’Oriol Alsina. Fins i tot a partir del minut 60, quan els riberencs es van quedar amb deu per l’expulsió d’Eudald. Era l’oportunitat perquè els gironins tornessin a dominar i sentenciessin el partit, però va ser el contrari. Tàcticament els riberencs van fer parar bojos els gironins i, a més, es van reforçar amb el gol de l’empat en el minut 66, quan Salinas va finalitzar una gran jugada col·lectiva. A partir de llavors el Llagostera va perseguir ombres i l’Hospitalet va dominar i fins i tot va tenir ocasions per fer el segon, però el resultat ja no va canviar.

La primera part ha estat del tot nostra i podríem haver fet el segon. El partit ha canviat a partir de l’expulsió. No ho hem interpretat bé
Hem pressionat malament i ells s’han arriscat i els ha sortit bé. Els deu dies aturats també han passat factura